استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: همه دستگاهها برای میزبانی شایسته از مسافران و تامین سفری امن همافزایی و همکاری لازم را داشته باشند و میزبانی شایسته از مسافران اولویت استان است.
غلامعلی حیدری در نشست ستاد خدمات سفر این استان افزود: معاونان استاندار با تشکیل هیاتهای نظارت و بازرسی از شهرستانها دیدن و آمادگی این مناطق را ارزیابی کنند.
وی افزود: به صورت سرزده از ستادهای شهرستانی بازدید کرده و بر اقدامات و برنامههای پیشبینی شده نظارت میکنم.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر برگزاری رزمایش سفر نوروزی در تمام شهرستانهای استان، اظهار داشت: همه دستگاهها همافزایی و همکاری برای میزبانی شایسته از مسافران را داشته باشند.
حیدری تصریح کرد: ضروری است تا راهداری و حمل و نقل جادهای نمازخانههای بینراهی استان را ساماندهی و در رفع و آشکارسازی نقاط حادثهخیز در استان اقدام کند.
وی با تاکید بر اینکه ایام نوروز بهترین فرصت برای ارائه فرهنگ مهماننوازی مردم و معرفی استان است، افزود: همانطور که مردم استان در انتخابات حماسه آفریدند و مشارکت خوبی داشتند در ایام نوروز هم میتوانند فرهنگ اصیل خود را به مسافران عرضه کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری زیباسازی شهرها از جمله ورودیها را مورد تاکید قرار داد و گفت: علاوهبر آن از نظر خدماتدهی به مسافران و تامین سرویسهای بهداشتی باید اقدامات لازم انجام گیرد.
حیدری همچنین بر راهاندازی بازارچههای نوروزی در تمامی ۴۳ شهر استان تاکید کرد و گفت: دستکم چند غرفه برای عرضه صنایعدستی استان در این نمایشگاه اختصاص داده شود و علاوهبر این بازارچهها نمایشگاه عرضه مستقیم کالا نیز با مشارکت دستگاههای مربوطه در استان برگزار شود.
وی با تاکید بر حفظ حرمت ماه مبارک رمضان، یادآور شد: اماکن متبرکه، امامزادهها و زیارتگاهها برای میزبانی از مسافران آمادهسازی و تجهیز شوند.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: اسکان مسافران نیز موضوع مهمی است که باید از تمامی ظرفیتها در این راستا استفاده کرد.
حیدری تامین سفری امن برای مسافران ورودی به استان را ز دیگر نقاط مهم برشمرد و گفت: استقرار خودروهای دارای چراغ گردان در جادهها تا بخش زیادی از تصادفات جلوگیری میکند.
در این نشست دستگاههای اجرایی استان در خصوص آمادگی دستگاه مربوطه و آخرین اقدامات و برنامههای خود در خصوص سفرهای نوروزی گزارش ارائه دادند.
چهارمحال و بختیاری دارای بیش از ۸۰۰ جاذبه گردشگری شامل ۱۰۸ جاذبه طبیعی، ۶۷۴ جاذبه فرهنگی و تاریخی، هشت اثر دستساز، ۱۲ روستای هدف گردشگری ملی، ۱۵ منطقه نمونه گردشگری مصوب دولت است.