رییسجمهور در دور نخست سفر به چهارمحال و بختیاری به صورت ویژه از شرکت نساجی حجاب شرکت بازدید کرد و بر افزایش ظرفیت تولید پارچه چادر مشکی در این استان تاکید کرد و روز چهارشنبه روند بهرهبرداری از نسل جدید ماشینآلات خط تکمیل پارچه چادر مشکی حجاب شهرکرد تحقق یافت
رییسجمهور ۱۹ خردادماه ۱۴۰۱ از مجتمع نساجی حجاب شهرکرد به عنوان بزرگترین کارخانه تولید پارچه چادر مشکی کشور بازدید کرد و گفت:اجرای برنامههای توسعهای، افزایش تولید و ارتقای کیفیت تولیدات این کارخانه میتواند کشور را از واردات پارچه چادر مشکی بینیاز کند.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه از مجتمع نساجی حجاب شهرکرد به عنوان بزرگترین کارخانه تولید پارچه چادر مشکی کشور بازدید کرد.
رییسجمهور در جریان بازدید از بخشهای مختلف و در گفت و گو با کارگران، مهندسین و مدیران این واحد صنعتی، از زحمات و تلاشهای آنان برای تولید انواع پارچههای با کیفیت چادر مشکی در طرحهای متنوع قدردانی کرد و گفت: اجرای برنامههای توسعهای، افزایش تولید و ارتقای کیفیت تولیدات این کارخانه میتواند کشور را از واردات پارچه چادر مشکی بینیاز کند.
تحقق آغاز تکمیل طرح توسعه تولید پارچه چادر مشکی
اکنون تکمیل طرح ملی افزایش تولید چادرمشکی با هدف خودکفایی کشور در این صنعت با حضور مدیرعامل هلدینگ سیاحتی بنیاد مستضعفان روز چهارشنبه ۱۵ آذرماه به صورت رسمی کلید خورد.
مدیرعامل هلدینگ سیاحتی بنیاد مستضعفان از افزایش ظرفیت تولید چادر مشکی خبر داد و گفت: با بهرهبرداری از این خط تکمیلی، ظرفیت تولید چادر مشکی در این کارخانه به ۱۶ میلیون مترمربع در سال افزایش مییابد.
محمد حسین پورتقی یادآور شد:شرکت حجاب شهرکرد در سطح ملی کارخانه پیشران است و سطح ملی تولید پیشران را برعهده دارد.
وی در جمع خبرنگاران یادآور شد: در سه سال گذشته بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال در این طرح سرمایه گذاری شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: وعده رییسجمهور در سفر نخست به این استان مبنی بر افزایش ظرفیت تولید چادر مشکی شهرکرد محقق شد.
اجرای طرح توسعه شرکت حجاب شهرکرد
معاون امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری توسعه شرکت حجاب شهرکرد در ۲ فاز را از جمله مصوبههای دور نخست سفر رییسجمهور به این استان عنوان کرد و گفت: در فاز نخست تولید این شرکت از ۱۰ میلیون باید به ۱۶ میلیون و در فاز دوم باید به ۲۶ میلیون متر با ۶ میلیون یورو برسد.
هماکنون ماشینآلات این مرحله نصب و افزایش تولید از ۱۰ به ۱۶ میلیون مترمربع با ۵۰ نفر اشتغالزایی جدید آغاز شد.
محمد کاظم منزوی با بیان اینکه بنیاد مستضعفان به عنوان هدلینگ سرمایهگذاری متقبل شد، ادامه داد: ماشینآلات خط ۱۶ میلیون مترمربع در حال حمل و نصب است و امید میرود تا ۲ ماه آینده آغاز به کار کند.
منزوی در خصوص خط دوم تولید کارخانه حجاب شهرکرد که ۲۶ میلیون متر است افزود: این خط تولید یک کارخانه نساجی بزرگ، مهم و حجیم است که فنداسیون ساختمان جدید آن ایجاد و قسمتی از ماشین آلات آن وارد شده است.
وی افزود: منزوی تصریح کرد: در مرحله بعد تا ۱.۵ سال آینده ظرفیت تولید چادر مشکی شهرکرد تا ۲۶ میلیون مترمربع افزایش مییابد.
وی یادآور شد: در این طرح تاکنون پنج میلیون یورو سرمایهگذاری ارزی و چهار هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری ریالی شده است.
منزوی اظهار داشت: برای اجرا طرحهای توسعهای کارخانه حجاب شهرکرد تا ۲۶میلیون متر مربع چادر مشکی سرمایهگذاریهای جدیدتری میشود.
افزایش ۶۰ درصدی تولیدات پارچه چادر مشکی
مدیرعامل شرکت نساجی حجاب شهرکرد گفت: ظرفیت تولید چادر مشکی در این کارخانه بهعنوان تنها واحد تولیدی کشور ۶۰ درصد افزایش پیدا کرد.
به گزارش روابطعمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، علیرضا قیامتیون در خصوص آخرین وضعیت تولید چادر مشکی در شرکت نساجی حجاب شهرکرد خاطر نشان کرد: در مدت کمتر از ۱۸ ماه متخصصان تنها واحد تولید پارچه چادر مشکی کشور ظرفیت تولید این محصول را از ۱۰ میلیون مترمربع به ۱۶ میلیون متر مربع افزایش دادند.
وی افزود: برای اجرای مرحله نخست طرح توسعه شرکت نساجی حجاب شهرکرد سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه و همزمان با افزایش تولید، بومیسازی دانش و چرخه تولید این محصول در این کارخانه محقق شد.
قیامتیون تصریح کرد: متخصصان این واحد صنعتی با فعالیتهای دانشبنیان خود به کشورهای سازنده دستگاهها طرحهایی را ارائه کردند که منجر به ساخت دستگاههایی شده که در هیچ جا وجود ندارد و تنها در این واحد تولیدی مستقر است.
وی یادآور شد: با وجود تکنولوژیهای جدید در این واحد تولیدی با ارتقای کیفیت محصولات، تنوع محصول از ۱۶ کالیته کنونی افزایش مییابد.
مدیرعامل شرکت نساجی حجاب شهرکرد با اشاره به پیشرفت ۶۰ درصدی مرحله دوم طرح توسعه این کارخانه اظهار داشت: در صورت تامین اعتبار سه هزار و ۵۰۰ میلیون ریالی این طرح تا پایان سال ۱۴۰۳ تولید این محصول را به ۲۶ میلیون مترمربع افزایش میدهد.
قیامتیون گفت: هماکنون ۵۰۰ نیروی متخصص بومی در این واحد صنعتی مشغول بهکار هستند.
در دور دوم سفر دولت مردمی به این استان ۱۱ هزار میلیارد تومان به حوزههای عمرانی اختصاص داده شد و با سفر اول آیتالله رئیسی به این استان در مجموع ۱۳ همت مصوبه تصمیمگیری شده بود که تا امروز بیش از ۶ هزار و ۱۷۰ میلیارد تومان به استان پرداخت شده است.
چهارمحال و بختیاری ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد./ایرنا