طی هفتههای اخیر رژیم صهیونیستی تمام قوای نظامی خویش را به کار گرفته است و نه تنها در کرانه باختری، اراضی اشغالی ۴۸ و حتی غزه که در مسجد الاقصی از هیچ جنایتی فروگذار نیست که در نتیجه آن صدها نفر بازداشت و زخمی شدهاند. البته این تحولات با یک تفاوت با سالهای گذشته همراه است و آن وضعیت بحرانی داخلی رژیم صهیونیستی است که هر روز بر میزان اعتراضات علیه ساختار افراط گرایانه حاکم بر این رژیم به نخست وزیر نتانیاهو افزوده می شود. در این میان نگاهی واقع بینانه به تحولات فلسطین بیانگر حقیقتی است که در بنگاههای رسانهای غرب به حاشیه رانده شده و تلاش میشود تا مخاطبان از آن ناآگاه بمانند و آن اینکه مسئله فلسطین نه مسئله چند میلیون فلسطینی، جهان عرب و یا حتی مسلمانان بلکه مسئله برای تمام بشریت است که با سرنوشت تک تک انسانها در ارتباط است.
سال گذشته عفو بینالملل، رژیم صهیونیستی را یک رژیم آپارتاید توصیف و اعلام کرد که کشتار و شکنجه فلسطینیها و سلب حقوق آنها توسط اسرائیل «جنایت علیه بشریت» است. اذعان نهادهای بین المللی به ماهیت آپارتاید رژیم صهیونیستی در حالی حق مشروع ملت فلسطین بر اساس منشور ملت متحد در دفاع از خویش به صورت مسلحانه را بیان میدارد که مقابله با این آپارتاید را به عنوان وظیفهای جهانی در پیشگاه جامعه بشری و نهادهای بین المللی قرار میدهد.
نکته مهم دیگر آنکه نسبت دادن مسئله فلسطین به مسئلهای صرفا اسلامی نیز دروغی بزرگ است که غرب به دنبال القا آن به بشریت است حال آنکه این رژیم تهدیدی علیه تمام ادیان الهی از جمله مسیحیت و حتی یهودیان است چنانکه طی روزهای اخیر این رژیم حتی مانع از برگزاری مراسم مذهبی مسیحیان در قدس شده است. نکته قابل توجه آنکه ماهیت ضد بشری و غیر انسانی و غیر دینی رژیم صهیونیستی حتی فریاد اعتراض یهودیان و پیروان واقعی این دین الهی را نیز به همراه داشته که برپایی تظاهرات و اعلام برائت یهودیان از این رژیم در این چارچوب قابل توجه است. در همین حال رسانه ها و محافل صهیونیستی در حالی سعی دارند تا دشمنی با این رژیم را صرفا به ایران نسبت دهند که جام جهانی قطر و حمایت گسترده تماشاچیان و تیم های حاضر در جام در کنار اقداماتی همچون از حمایت اندونزی از فلسطین به قیمت از دست دادن جام جهانی زیر بیست سال جهان واهی بودن این ادعا را برای جهانیان آشکار ساخت.
نکته مهم آنکه آنچه سالهاست که به عنوان تروریسم تحمیلی در جهان بویژه در غرب آسیا مشاهده میشود نتیجه سیاستهای غرب برای ادامه بقا رژیم صهیونیستی در سایه غفلت جهانی از مسئله فلسطین است. به عنوان نمونه در سال ۲۰۰۱ وقتی در نشست دوربان آفریقای جنوبی، رژیم صهیونیستی به آپارتاید متهم و مقابله جهانی با آن الزامآور اعلام شد به ناگاه حادثه مشکوک ۱۱سپتامبر با نام آنچه حمله گروه تروریستی القاعده به برجهای تجارت جهانی عنوان شد، افکار عمومی را از این رژیم به حاشیهها سوق دادو یا در سال ۲۰۱۱ در حالی که روند بیداری اسلامی در غرب آسیا و شمال آفریقا میرفت تا مسئله فلسطین به اولویت جهان اسلام و آزادیخواهان جهان مبدل شود که داعش و سایر گروههای تروریستی از اتاقهای فکر غرب خارج و با کشتار و جنایت سناریوی غرب برای انحراف افکار عمومی از فلسطین و اشغالگری رژیم صهیونیستی را اجرا کردند. جالب توجه آنکه امروز در حالی رژیم صهیونیستی در حال سرکوب پیروان تمام ادیان الهی در سراسر فلسطین بویژه در مسجد الاقصی است که همین گروههای تروریستی نقش مکمل را برای ایفا کرده و با انفجارهای خونین و کشتار مردم مظلوم افغانستان ماموریت انحراف افکار عمومی از آپارتاید صهیونیستی را اجرا میکنند.
بر این اساس میتوان گفت که مقابله با رژیم صهیونیستی و حمایت از فلسطین نه امری صرفا اسلامی بلکه تکلیف و رسالتی جهانی است که بر دوش یکایک آحاد بشریت قرار دارد. روز جهانی قدس، فرصتی است بزرگ برای جهانیان که یکپارچه فریاد حمایت عملی از فلسطین سر داده و گامی بلند برای نابودی آپارتاید صهیونیستی بردارند چنانکه طی روزهای اخیر در بسیاری از کشورهای جهان حتی در قلب اروپا مردم با گرامیداشت این روز فریاد حمایت از فلسطین و مبارزه با رژیم صهیونیستی سر دادهاند.
نویسنده: قاسم غفوری