باید به این نکته توجه شود که اگر همه دنیا در مقابل انقلاب اسلامی قد علم کند، لزوماً حق با آن اکثریت نیست، نظامی که در جهان حاکم است، قصد دارد همه را به رنگ خود در آورد. حال یک کشور و جامعهای نمیخواهد زیر بار خواستههای نظام سلطه برود. آیا اقلیت ایران ناحق است و اکثریت نظام سلطه که با تهدید، جنگ، خونریزی و تحریم بر کشورها سلطه دارد حق؟!
روند تاریخی انقلاب اسلامی شاهد اتفاقاتی بوده است که نشان از عمق کینه و دشمنی با آن دارد.از همان آغاز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، دشمنی ها آشکار شد و غائله کردستان که همزمان با جنگ عراق علیه ایران بود شکل گرفت. انقلاب اسلامی ایران همواره از سوی مردم و مسئولانی که برای دفاع از آن سینه سپر می کردند، از گزندها به دور بوده است.مسئولانی که در آن دوران در میدان حضور داشتند، سپر بلای انقلاب بودند تا گزندی به انقلاب و مردم نرسد.
نمونههای بسیاری از مسئولان و شخصیتها در کشور حضور داشتند که حتی جان خود را فدا کردند تا انقلاب پابرجا بماند. وفاداری، احساس مسئولیت، پای کار بودند و سینه سپر کردن برای آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی در میان مسئولان و مردم موج می زد. شهید مصطفی چمران یکی از آن شخصیتهایی بود که در غائله کردستان همراه با سعه صدری که برای پایان دادن به آن داشت، با دستور امام(ره) به آن فتنه پایان داد، او در دوران جنگ در دهلاویه به شهادت رسید زمانی که بنی صدر رئیس جمهور و فرمانده کل قوا بود.
شهید بروجردی فرمانده سپاه کردستان که به مسیح کردستان مشهور و معروف بود، با وجودی که یک فرد نظامی بود، خدمات بزرگی به مردم محروم و تحت ستم رژیم گذشته کرد. مردم کردستان او را منجی خود می دانستند.شهید بروجردی نیز یکی از آن شخصیتهایی است که برای دفاع از انقلاب سینه سپر کرد و سرانجام به شهادت رسید.
اگر تنها بخواهیم نام آنهایی که خود را سپر بلای انقلاب اسلامی کردند فهرستی طولانی خواهد شد، از آیت الله شهید دکتر بهشتی که در مظان اتهامات و ادعاهای دروغین قرار گرفت و سرانجام در اقدام تروریستی منافقین در سرچشمه به همراه تعداد زیادی از مسئولان به شهادت رسید، تا شهید آیت، شهید رجایی و باهنر و … همگی جان برکف انقلاب اسلامی و مردم بودند و اجازه نمی دادند تا تیرهای زهرآگین رها شده از سوی دشمنان داخلی و خارجی بر پیکر انقلاب اسلامی اصابت کند.
سردار سلیمانی از مسئولان و فرماندهان ارشد نظامی بود که آسایش را بر خود حرام کرده بود تا مردم در آرامش و امنیت باشند و سرانجام در این راه به شهادت رسید.
چنین رویهای بود که انقلاب اسلامی را از مسیر پر فراز و نشیب به سلامت عبور داد. این رویه و روند باید در مسیر انقلاب اسلامی تداوم داشته باشد، مسئولان و مردم در هر دورهای باید در قبال انقلاب احساس مسئولیت کنند و برای دفاع از ارزش ها سینه سپر کنند.
اکنون با توجه به فتنه تازهای که در کشور شکل گرفته، مسئولان نظام برای دفاع از انقلاب اسلامی، ایران و مردم باید پای کار باشند و خود را سپر بلایایی کنند که پیش آمده است.
علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت را ببینید او اکنون به وظیفه و مسئولیت خود واقف است و با حضور در میان دانشجویان، فحش میخورد اما کوتاه نمی آید. چنین اقداماتی باید در میان دیگر مسئولان نیز دیده شود.چرا در طول بیش از ۴۰ روز گذشته تاکنون مسئولان در هر قوه که هستند، برای دفاع از انقلاب اسلامی، ایران و مردم سینه سپر نکردهاند؟ حتی اگر برای آنها اتفاقی هم می افتاد یا به شهادت هم می رسیدند، زهی افتخار و سعادت خواهد بود که در راه دفاع از انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند.
مسئولان آنگونه که در صحنه دیده میشود، کوتاهی کردهاند، چه ایرادی دارد در این اغتشاشات فحش خور فتنه گران و آشوبگران شوند!شهید بهشتی و بسیاری دیگر از مسئولان در اوایل انقلاب تهمتها و ناسازاهایی را شنیدند و تحمل کردند که بازگو کردن آنها نیز قبیح است.مسئولان به میدان بیایید در معرکه حاضر شوید خود را سپر دفاع از انقلاب کنید مردم نیز در کنار شما و پشت سر شما گام برمی دارند و این بساط فتنه جمع خواهد شد. اشخاصی هم که پیش از این مسئولیت داشتند نیز باید به میدان بیایند و وظیفه و دین خود را به انقلاب و مردم ادا کنند.
سپر انقلاب و نظام اسلامی باشیم تا این که آن را برای خود سپر کنیم.
نویسنده: محمد صفری