سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای طرحهای عمرانی گفت: هماکنون ۷۰۰ پروژه در شهرستان شهرکرد در حال ساخت است.
علی حیدری در نشست با خبرنگاران تاکید کرد: با توجه به حجم بالای طرحهای عمرانی در شهرکرد باید دستگاههای اجرایی و پیمانکاران با عملکرد مطلوب نسبت به تسریع در روند توسعه شهرستان شهرکرد براساس استانداردها اقدام کنند.
وی با اشاره به تفویض اختیار وظایف و مسئولیتهای فراوان از سوی استاندار چهارمحال و بختیاری به معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود: علاوه بر کارگروههای متعدد مسئولیت ستاد بحران، کارگروه کوچ، ساماندهی گلخانهها و دامداریها، تدوین سند توسعه چشمانداز و ستاد اربعین حسینی از جمله این تفویض اختیارها بهشمار میرود.
حیدری تصریح کرد: زمان دقیق برگزاری دور دوم سفر رییسجمهور به چهارمحال و بختیاری مشخص نیست اما باید طرحهای مصوب سفر نخست به مرحله قابلقبول برسد.
وی در خصوص طرحهای پیشبینی شده برای بهرهبرداری در سفر دوم رییسجمهوری به چهارمحال و بختیاری یادآور شد: پروژههایی مانند آبرسانی نیمی از جمعیت استان، اجرای خط انتقال آب از سد باباحیدر به جونقان، بخشی از چهارخطه شهرکرد به شلمزار بهطول ۱۵ کیلومتر، قسمتی از جاده بن به داران بهطول ۶ کیلومتر، بخشی از محور بلداجی به گندمان بهطول هفت کیلومتر، ساختمان بخشداری جونقان، نخستین واحدهای طرح نهضت ملی مسکن از ۲۰۰ تا ۷۰۰ واحد، تقاطع غیرهمسطح سهراهی شهرکرد به هفشجان و ۴۹۶ واحد مسکونی آسیبدیده در زلزله کوهرنگ آماده بهرهبرداری میشود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به آغاز عملیات اجرایی ساخت تقاطع غیرهمسطح چهارراه آیتالله طالقانی به بلوار آیتالله کاشانی شهرکرد همزمان با ۳۱ اردیبهشتماه جاری اظهار داشت: اجرای این طرح در شورای ترافیک مصوب شده است.
وی گفت: ۲ تقاطع غیرهمسطح دیگر در چهارراه آیتالله طالقانی به کمربندی ۱۵ خرداد و ابتدای میدان معلم شهرکرد هم بهزودی عملیاتی میشود.
حیدری تاکید کرد: در سفر رییسجمهور به چهارمحال و بختیاری یکهزار میلیارد ریال برای مصلای امام خمینی (ره) شهرکرد مصوب شد که ۲۰۰ میلیارد ریال آن تاکنون تخصیص پیدا کرده است اما باتوجه به افزایش قیمتها این پروژه با یکهزار میلیارد ریال تکمیل نخواهد شد.
وی افزود: در سفر رییسجمهور به چهارمحال و بختیاری برای تکمیل و بهرهبرداری زیرساختهای محله منظریه شهرکرد ۲ هزار میلیارد ریال تصویب شد تا در اختیار شهرداری قرار گیرد که این مبلغ در ازای واگذاری زمین تامین میشود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری به تنش آبی سال گذشته در شهرکرد اشاره و تصریح کرد: برای رفع این بحران چند خط پدافندی بهمنظور تامین آب آشامیدنی این شهر پیشبینی شد.
وی یادآور شد: همچنین یک خط انتقال آب از سد غدیر باباحیدر به مسیر آب کوهرنگ اضافه شد تا در صورت بروز مشکل بتوان آب آشامیدنی شهرکرد را از این مسیر تامین کرد.
حیدری در پایان اظهار داشت: برنامهریزی لازم برای مناسبسازی ورودی شهرکرد از سمت فرخشهر انجام شده و ۶ خطه شدن این جاده در حال پیگیری بهمنظور دریافت مجوز ماده ۲۳ است.
شهرکرد بهعنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.