1403-08-16 06:23

جهت جستجو عبارت خود را در کادر روبرو وارد نمایید

اخبار ایران و استان

نگاه منطقه ای مدیران استانی منشأ بی‌عدالتی‌های گسترده و توسعه نامتوازن در استان

در روستاهایی همانند دوپلان ابشاران بخش میانکوه .کارون ۴ و.. که نادرترین مناطق بکر کشور است همچون نگینی که در سایه بی مهری ها به فراموشی سپرده شده است.

نگاه منطقه ای مدیران استانی منشأ بی‌عدالتی‌های گسترده و توسعه نامتوازن در استان

در روستاهایی همانند دوپلان ابشاران بخش میانکوه .کارون ۴ و.. که نادرترین مناطق بکر کشور است همچون نگینی که در سایه بی مهری ها به فراموشی سپرده شده است.

علی حسین نظری

همانطور که همه می‌دانیم اگرچه وقوع انقلاب اسلامی منشأ برکات فراوانی در سرتاسر کشور عزیزمان شده است که باید قدردان همه آن ها باشیم، اما در عین حال امروز شاهد مشکلات متعددی نیز هستیم که عمدتا ریشه در مدیریت ناصحیحی دارد که توسط برخی مسئولان کم آگاه یا کم تخصص و مهمتر از همه بی تعهد اعمال شده است و نتیجه آن بروز وضعیتی شده است که در برخی زمینه ها نه تنها در راستای آرمان های بلند امام راحل و شهدای عزیز انقلاب و دفاع مقدس نیست، بلکه حتی نقطه مقابل آن است  بنابراین در جهت حفظ و صیانت از آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی برطرف کردن این اشکالات ضروری است که شاید آینه‌ای از توقعات و انتظارات مردم شریف و متدین  استان و به تبعیت از آن  مردمان دیارمناطق محروم  از استاندار باشد.

یکی از مهمترین مشکلاتی که در  کشور خصوصا در استان چهارمحال و بختیاری زمینه بروز تنش‌های گسترده‌تر در بحث نابرابری و کم‌برخورداری از تزریق منابع  بوده وهمواره با آن مواجه بوده ایم و باعث رنجش مردم و عقب ماندن بسیاری از مناطق پراستعداد از مسیر واقعی توسعه خود شده است، بحث نگاه جهت دار ویژه به بعضی مناطق و فراموشی مناطق دیگر است.

شهرستان کیار  وبخش میانکوه شهرستان اردل که پتانسیل و  ظرفیت‌های متعددی در زمینه‌های فرهنگی، تاریخی، گردشگری، اقتصادی، کشاورزی، علمی، اجتماعی دارند.

در روستاهایی همانند دوپلان ابشاران بخش میانکوه .کارون ۴ و.. که نادرترین مناطق بکر کشور است همچون نگینی که در سایه بی مهری ها به فراموشی سپرده شده است.

آیا به راستی حق این منطقه و دیار  ادا شده است؟

وجود آمار بالای بیکاری و بسیاری از معضلات اجتماعی ناشی از آن و مهاجرت جوانان تحصیلکرده از این منطقه به شهرها و استان‌های همجوار به خوبی بیانگر این است که در همه این سالها مدیریت بانگاه بی عدالتی در استان حاکم بوده که امکانات، ظرفیت‌ها و نیازمندی‌های موجود در دیگر نواحی استان را تقریبا به طور کامل نادیده گرفته و تمام همت خود را تنها برای رونق شهرستان‌های دیگر صرف کرده است.

هر چه قدر که از وضعیت واین نگاه آزاردهنده در چهارمحال و بختیاری بگوییم کم است. اگر از مرکز استان به سوی بخش ناغان وبخش میانکوه پیش بروید متوجه می‌شوید که امکانات توسعه‌ای نظیر صنایع مادر، وجود شهرک‌های صنعتی، زیرساخت‌های حوزه بهداشت و درمان، امکانات حمل و نقل آزادراهی و بزرگراهی، مراکز مهم دانشگاهی و فرهنگی، ورزشگاه‌ها و سالن‌های ورزشی  در این مناطق محروم نادیده گرفته شدهموارد تبعیض آمیز  زیرساختی و زیربنایی، مردم شریف این خطه را با نگرانی مواجه ساخته است.در این بین اگر پیشرفتی نیز دراین مناطق  به دست آمده است حاصل خون دل خوردن‌ها و تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر برخی دلسوزان محلی بوده است که در مقابل همه سنگ‌اندازی‌هایی که بعضاً از ناحیه  مدیران استانی اعمال می‌شده است، تاب آورده‌اند و بالاخره توانسته‌اند با سماجت‌های خود پروژه‌ای را برای عمران زیربنائی  و آبادانی شهر و دیارشان به ارمغان آورند.

مشهودترین بی عدالتی که بوی تعفنشان مردم را خسته کرده است در حوزه های زیربنایی وعمرانی استان، می بینیم و می شنویم. وقتی  معاون امور عمرانی ناکارآمد وپرحاشیه  استاندار،در توزیع اعتبارات عمرانی  نگاه تبعیض آمیز قومیتی دارد، این رفتارها در مسیر حرکت دولت مردمی نیست؟

وقتی  از اعتبارات سفر ریاست جمهوری، مهترین جاده ارتباطی  استان (شهرکرد_شلمزار__کارون۴ _خوزستان) که به جاده مرگ  معروف است، سهمی ندارد،اما مسیرهای فرعی وپارتی دار، در اعتبارات سفر سهم دارند معنایش چیست؟!

چه کسی بر کار (معاونت عمرانی) و (مدیر راه وشهرسازی) نظارت می  کند؟ نگاهی بر توزیع اعتبارات سفر ریاست محترم جمهور دربخش راه منافع شخصی وقومی آقایان را آشکار می نماید، آیا معاون عمرانی و مدیرکل راه و شهرسازی فقط مدیران مناطق خاص هستند یامدیران  استانی؟

وقتی تونل هایی چون زره و گوجان-دشتک،که‌ باهم در استان شروع به کار نمودند، زره را تعطیل و دیگری را پشتیبانی این افراد خاص فعال نگه می دارند، چه معنایی دارد؟!

 

جناب آقای استاندار! وقتی زیرساخت های جاده ای در مسیری تعطیل و مغفول بماند در سایر حوزه ها هم از ماشین پنچر عدالت و پیشرفت استان اثری نمی بینند.

آیا ،مدیرکل ضعیف وبی برنامه گردشگردی استان، برای فراموشی زیرساخت ها در جنوب استان(مسیر دوپلان  وکارون۴)همین توجیهرا دارد؟! چرا تردداتوبوس مسافران و گردشگران در مسیر ناغان_کارون۴ علیرغم وعده های مکرر مسئولین ممنوع است؟! مستنداتی وجود دارد که معاون عمرانی صراحتا اعلام نمود که قبل از سال 1402  منع تردد اتوبوس رفع می‌شود، چه شد آیا زمان  آن نیست که معاون عمرانی از مردم عذرخواهی کند.

آقای استاندار وقتی موفقیت مدیریت میدانی شما در مسائلی چون: قطعی آب مرکز استان،سیل و برف و… انقلابی وموثر بود چرابایدبا بی عدالتی و سوء مدیریت در برخی حوزه های عمرانی مانند راه، مسکن روستایی، گردشگری و کار، کارنامه شما و دولت در این استان معیوب بماند. آیا این مدیران از شما چک سفید امضایی دارند که باز خواست نمی شوند؟! آیا می دانید معضل توزیع عادلانه آب شرب در شهرکرد(مرکز استان) علیرغم پیگیری مردم رهاو لاینحل مانده است؟!

آیا می دانید خیلی از راه های روستایی و جاده های آنتنی به حال خود رها شده اند؟!

آیا می دانید برخی مدیرانتان به دلیل ضعف خودشان توانایی الزام پیمانکاران به تعهداتشان راندارند؟ آیا میدانید  مردم را فدای پیمانکاران نورچشمی میکنند ؟

آیا می دانید امر مرمت و اصلاح جاده های آنتنی روستاها بین  ادارات کل راهداری و بنیاد(بنگاه) مسکن روستایی سرگردان است؟

مدیریت عالی استان باید پی ببرد که ضعف عملکرد و سوءمدیریت در امور عمرانی استان و بیعدالتی در توزیع و مدیریت اعتبارات به کارنامه ایشان و رضایت مردم لطمه جبران ناپذیری زده است.

جناب آقای استاندار

منتظریم برخورد انقلابی شمابا این تبعیض وبی عدالتیها راببینیم تا موجبات دلگرمی مردم مناطق محروم استان فراهم شود.

انشاالله ظل توجهات حضرت ولی عصر«عج ا… تعالی» و در پرتو ولایت رهبری فرزانه در مسیر خدمتگذاری به این ملت، مردمان زجرکشیده این استان پیروز و مستدام باشید

 

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در whatsapp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *