1403-10-30 20:20

جهت جستجو عبارت خود را در کادر روبرو وارد نمایید

اخبار ایران و استان

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: در سفر به چهارمحال و بختیاری: انقلاب اسلامی، جامعه ایرانی را مومن‌تر و عفیفانه‌تر کرده است

میزان اشرافیت رهبر معظم انقلاب به حوزه فرهنگ برای هر آدم منصفی غیرقابل تصور است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: در سفر به چهارمحال و بختیاری: انقلاب اسلامی، جامعه ایرانی را مومن‌تر و عفیفانه‌تر کرده است

میزان اشرافیت رهبر معظم انقلاب به حوزه فرهنگ برای هر آدم منصفی غیرقابل تصور است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: انقلاب اسلامی، جامعه ایرانی را مومن‌تر و عفیفانه‌تر کرده است و امروز جامعه ایرانی نسبت به ۵۰ سال گذشته با ایمان‌تر است.

محمد مهدی اسماعیلی در نشست شورای فرهنگ عمومی استان چهارمحال و بختیاری که در محل مصلای بزرگ امام خمینی (ره) شهرکرد برگزار شد، اظهار داشت: ۲۱تیر ماه سالروز مقاومت تاریخی مردم ایران در برابر هجمه‌ای بود که بنیان جامعه ما را هدف قرار بود به‌طوری‌که در ۲۰۰ سال قبل اگرچه با غرب در مسائلی از جمله حوزه های نظامی، اقتصادی و نظیر آن در گود بودیم اما درگیری اصلی ما درگیری فرهنگی بوده است.

وی ادامه داد: اما در برابر این تهاجم فرهنگی مهم‌ترین اقدامی که ایران انجام داد که در نظام بین‌الملل نظیر نداشت شکل‌گیری و پیروزی انقلاب اسلامی بود و این انقلاب مهم‌ترین مقاومت فرهنگی در برابر استیلای فرهنگی غرب به شمار می‌رود.

اسماعیلی با بیان اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پذیرای هرگونه انتقاد و پیشنهاد است، تصریح کرد: گوش شنوایی برای انتقادات، پیشنهادات و راهکارهای حوزه فرهنگی داریم اما اینکه برخی ناآگاهانه و یا برخی تعمدانه القا می‌کنند وضعیت فرهنگی مردم نسبت به گذشته نزول پیدا کرده است را یک اتهام بزرگ می‌دانم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: داده‌ها نشان می‌دهد انقلاب اسلامی، جامعه ایرانی را مومن‌تر و عفیفانه‌تر کرده است و امروز جامعه ایرانی نسبت به ۵۰ سال گذشته با ایمان‌تر است و صلابت دینی بیشتری دارد هرچند درگیر یک تهاجم فرهنگی گسترده قرار داریم.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: ارزش و اعتبار کاری که انقلاب اسلامی برای جامعه جهانی کرده در چشم مردم دنیا نمایان‌تر است تا در چشم مردم کشور و امروز ایران با رهبری داهیانه مقام معظم رهبری در خط مقدم مقاومت در برابر دنیا غرب قرار دارد و تمدن غرب و آمریکا در حال افول است و شواهد بی‌بدیلی برای این موضوع داریم به‌طوریکه هر حوزه‌ای را که نگاه می‌کنید سیر نزولی تمدن غرب و قدرت‌گیری تمدن توحیدی را مشاهده می‌کنیم.

وی به اقداماتی که در حوزه فرهنگی طی ۲ سال اخیر شکل گرفته است اشاره کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین اقداماتی که در این مدت در حوزه فرهنگ و هنر انجام دادیم این بود که دوگانه‌هایی که دشمن تلاش می‌کرد به‌عنوان گسل فرهنگی مطرح کند از میان برداشتیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: رییس‌جمهور خود را سرباز نظام و شاگرد مکتب امام راحل می‌داند و از آنجاکه حوزه فرهنگ همواره یکی از ‌دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب بوده است و ایشان یک شخصیت بی‌نظیر فرهنگی است، توجه به فرهنگ همواره مورد توجه دولت و شخص رییس‌جمهور قرار دارد.

میزان اشرافیت رهبر معظم انقلاب به حوزه فرهنگ برای هر آدم منصفی غیرقابل تصور است

اسماعیلی با بیان اینکه میزان اشرافیت رهبر معظم انقلاب به حوزه فرهنگ برای هر آدم منصفی غیرقابل تصور است، افزود: این موضوع از ۲ منظر دارای اهمیت است، یکی اینکه ما متولیان فرهنگی اولا چه مقتدایی داریم و دوم اینکه آسیب‌شناسی کنیم چه تکالیفی را نتوانستیم عمل کنیم و چه رسالت سنگینی برعهده داریم.

وی با تاکید بر اینکه ما نیازمند به کارگیری عناصر جدید در مدیریت فرهنگی هستیم، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در این حوزه رهنمودهای راهگشایی دارند و باید واقعیت های موجود را بخوبی شناسایی و رصد کنیم و بتوانیم با نسل جوان ارتباط بگیریم.

اسماعیلی افزود: امروز نسل جوان بسیار مومن‌تر و ولایتمدارتر از گذشته است به‌طوری‌که در ماه محرم سال گذشته ۸۱ درصد جوانان و نوجوانان لباس سیاه بر تن کردند و امسال نیز در راهپیمایی ۱۰ کیلومتری جشن غدیر در تهران و سایر نقاط کشور حضور چشمگیری داشتند.

وی با بیان اینکه در مدیریت فرهنگی شیوه نوی حکمرانی را مدنظر داریم، گفت: در دولت سیزدهم به دنبال تصدی‌گری نیستیم بلکه به دنبال نظارت، حمایت و تسهیل‌گری هستیم.

اسماعیلی افزود: در زمینه نظارت کار سختی برعهده داریم چراکه شبکه‌ای در حوزه فرهنگ و هنر از دولت‌های قبل در کشور شکل گرفته که باید این رویه را تغییر و زیست‌بوم فرهنگ موجود را تغییر دهیم و من خود را موظف می‌دانم این زیست‌بوم، ریل‌گذاری و ساختار را تغییر دهم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: این زیست‌بوم شکل گرفته را بر مبنای قدرت نظارت، حمایت و تسهیل‌گیری تغییر می‌دهم و در این میان در تلاشیم فضا را برای جبهه انقلاب فرهنگی باز کنیم و مسجد را محور برنامه‌های فرهنگی و هنری قرار دهیم.

اسماعیلی با بیان اینکه مسجد باید محور فعالیت های فرهنگی کشور قرار گیرد، اظهار داشت: در گام بعدی باید تمام آیین‌نامه‌ها و قوانین موجود را در بخش‌های سینما، مطبوعات، موسیقی و سایر بخش‌ها تغییر دهیم.

تدوین سند موسیقی کشور در دولت سیزدهم

وی از تدوین سند موسیقی کشور خبر داد و گفت: این سند ماه آینده در شورای هنر کشور مطرح و تصویب می‌شود تا برای نخستین بار سند موسیقی کشور را در اختیار داشته باشیم، این سند مبتنی بر دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در دولت سیزدهم ریالی به جریاناتی که با انقلاب اسلامی زاویه دارند، کمک نمی‌کنیم، افزود: این موضوع را وظیفه شرعی خود می‌دانیم.

اسماعیلی با بیان اینکه دشمن سال گذشته گلوی ما را گرفته بود تا فرهنگ و هنر را خفه کند، تصریح کرد: ما با جریان تروریسم فرهنگی مواجه هستیم چراکه عده‌ای در داخل تلاش داشتند ما را تحریم و تهدید کنند اما در چنین شرایطی جشنواره فجر را باشکوه برگزار کردیم و نمایشگاه کتاب با هفت میلیون بازدیدکننده اجرا شد.

وی با بیان اینکه امسال قدم‌های جدیدی را در حوزه فرهنگ و هنر کشور برداشتیم، اظهار داشت: تلاش داریم بنای نوین فرهنگی کشور را مبتنی بر آرمان‌های انقلاب اسلامی به طور مجدد بنیان‌گذاری‌کنیم و در این میان نیروهای مومن و انقلابی، بچه‌های اهل نماز جمعه و جماعت و کسانی که در برهه‌های حساس کشور جان خود را برای انقلاب می‌دهند، نور چشم ما هستند و این مسیر را با کمک آنها با قوت ادامه می‌دهیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌های فرهنگی و هنری استان چهارمحال و بختیاری اشاره کرد و گفت: مردم این استان در دوران مشروطه، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و سال‌های پس از آن وفاداری خود را به کشور، نظام و اسلام ثابت کرده‌اند و از سرمایه‌های فرهنگی کشور به شمار می‌روند.

اسماعیلی افزود: مهم‌ترین مولفه فرهنگی این استان، مولفه انقلابی‌گری آنست و برای ارتقای شاخص‌های فرهنگی و هنری این استان کمک می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: روز ۲۰ بهمن که سالروز بیعت تاریخی مردم این استان با امام راحل است نیز به عنوان روز چهارمحال و بختیاری در تقویم کشور نامگذاری شده است.

توسعه موسیقی از برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: توسعه موسیقی‌های مقامی، محلی و اقوام یکی از برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

اسماعیلی همچنین در آیین اختتامیه دوازدهمین دوره جشنواره موسیقی محلی کشور (زاگرس‌نشینان) به‌میزبانی بروجن تاکید کرد: این جشنواره یکی از جشنواره‌های بی‌نظیر به‌شمار می‌رود.
وی افزود: قدرت هنر توانسته افراد را با قومیت‌ها و گویش‌های مختلف کنار هم بنشاند و صحنه‌های زیبایی را خلق کند.
اسماعیلی به هنرمندان بزرگ در گوشه گوشه ایران اشاره و تصریح کرد: ابتکار برگزاری جشنواره موسیقی محلی کشور (زاگرس‌نشینان) در بروجن قابل تحسین است.
وی یادآور شد: یکی از برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسعه موسیقی‌های مقامی، محلی و اقوام است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: امروز با انسجام ملی بالا، اقوام، هویت‌ها، گویش‌ها، زبان‌ها و ادیان زیر چتر واحدی به‌نام ایران جمع شده‌اند.
وی با اشاره به تکریم، احترام و ارج نهادن به ارزش‌ها، سنت‌ها و آداب هر منطقه گفت: این مهم نشان‌دهنده فرهنگ، ملیت، هویت و تاریخ ایرانی است.
اسماعیلی به رونق و درخشش ایران پس از ورود اسلام اشاره و تاکید کرد: سنت‌های ملی در کنار آداب دینی با همدیگر آمیخته شدند و امروز هیچ‌کس نمی‌تواند تمدن ایرانی اسلامی را از یکدیگر جدا کند.
وی افزود: مردم کشور به‌دنبال رسیدن به تمدن بزرگ ایرانی اسلامی هستند و محفل‌های هنری در نقطه نقطه کشور می‌درخشد و افراد با مهربانی و تمدن کنار همدیگر نشسته‌اند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: مردم بافرهنگ و هنرمند چهارمحال و بختیاری در طول تاریخ همانند دژی مستحکم از فرهنگ دینی و ملی کشور دفاع کردند.
اسماعیلی یادآور شد: در سفر به چهارمحال و بختیاری مصوبه‌های مطلوبی برای توسعه فرهنگ و هنر استان و شهرستان بروجن به تصویب رسید.

دوازدهمین جشنواره موسیقی محلی کشور (زاگرس‌نشینان) ۲۰ تا ۲۲ تیرماه جاری در فرهنگسرای بروجن با حضور ۱۰۰ هنرمند از ۱۸ استان کشور برگزار شد.

ستاد صنایع فرهنگی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعال شد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص حمایت از کارآفرینی گفت:در راستای حمایت از بخش فرهنگ و هنر ستاد صنایع فرهنگی در این وزارتخانه فعال شده است.

اسماعیلی در نشست با استاندار و مجمع نمایندگان چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌تازگی قراردادی با صندوق کارآفرینی اُمید منعقد کرده است تا سه هزار میلیارد تومان تسهیلات به تولیدکنندگانی که پوشاک عفیفانه می‌کنند، پرداخت شود.

به گفته وی، در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ در خصوص مشکلاتی که فرهنگ و هنر طی در سال‌های گذشته وجود داشت امسال رفع شده است.

وی گفت: امسال جهش قابل قبولی در بودجه بخش فرهنگ و هنر کشور رخ داده است و از سوی دیگر بسته جبران عقب‌ماندگی‌های فرهنگی و هنری استان‌های کشور از جمله چهارمحال و بختیاری به‌زودی تهیه و تدوین می‌شود.

اسماعیلی یادآور شد: سال ۱۳۸۴ در حوزه فرهنگ در بخش اقتصاد کتاب ۲۵۰ میلیارد تومان بود و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای اداره حوزه کتاب در اختیار داشت که در سال ۱۴۰۰ این اقتصاد به هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و حوزه اعتباری وزارتخانه ۳۰ میلیارد تومان بود.

اسماعیلی در خصوص وضعیت حکمرانی در بخش فرهنگ و هنر اظهار داشت: در بنیاد سینمایی فارابی سالی ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تولید فیلم دارد در حالی که در یک شبکه نمایش خانگی چندین برابر همین اعتبار تولید محتوا در اختیار دارد.

اسماعیلی تصریح کرد: سالن‌هایی که دولت سیزدهم در ساری، ارومیه و نقاط دیگر کشور تکمیل و بهره‌برداری شده از بسیاری سالن‌های کشورهای اطراف پیشرفته‌تر است در حالی که برخی از این سالها ۱۶ سال در حال ساخت بود.

وی با طرح این سوال که چرا در شهرکرد کتابخانه مرکزی وجود ندارد؟، افزود: این مساله به همان ضعیف کردن تعمدی فرهنگ در گذشته برمی‌گردد اما در دو سه سال اخیر اتفاق‌های خوبی در حوزه فرهنگ کشور رخ داده است و همان سال اول در مجلس شورای اسلامی به ویژه کمیسیون فرهنگی مجلس کمک به مووسسات بودجه ای خوبی گذشته شد که در کار نرم افزاری اختصاص یابد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امسال در حوزه فرهنگ یک انقلاب در حوزه بودجه‌ای رخ داده است و بند ه تبصره ۹ یک درصد هزینه شرکت‌ها و بانک‌های دولت به بخش فرهنگ و هنر اختصاص یابد.

اسماعیلی به تحول مطلوب در بودجه فرهنگی کشور در سال‌جاری با همکاری مجلس شورای اسلامی اشاره و تصریح کرد: تراز ساختار بودجه‌ای کشور در حال رشد و مثبت شدن است.

وی با اشاره به جهش در حوزه فرهنگ، رسانه و هنر کشور در آینده‌ای نزدیک یادآور شد: با پیشنهاد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مقرر شد در لایحه مالیات مستقیم درآمد حاصله از بخش هنر و چهره به صندوق هنر برگردد و صرف خود هنرمندان باشد

اسماعیلی اعضای زیرمجموعه صندوق اعتباری هنر را ۱۰۰ هزار نفر دانست و اظهار داشت: ۶ هزار خبرنگار و حدود ۹ تا ۱۰ هزار فعال حوزه قرآنی است و حوزه قرآنی و بخش‌های دیگر مورد حمایت قرار می‌گیرد و مشکل بیمه تمامی اصحاب رسانه رفع می‌شود.

وی با اشاره به زیرساخت‌های فرهنگی کشور و نگاه دولت سیزدهم تقویت این زیرساخت‌ها گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمادگی لازم برای تقویت زیرساخت‌های فرهنگی چهارمحال و بختیاری را دارد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: بسته جامع زیرساخت‌های فرهنگی چهارمحال و بختیاری با اولویت‌بندی تهیه و تدوین و با هدف جبران عقب‌ماندگی‌های فرهنگی این استان در سفر بعدی رییس‌جمهور به شهرکرد تصویب می‌شود.

وی افزود: در صورت اختصاص زمین مطلوب با کاربری تجاری، فرهنگی و اقتصادی در چهارمحال و بختیاری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمادگی ساخت مجتمع فرهنگی و هنری در این استان را دارد.

اسماعیلی تصریح کرد: مجوز استخدام ۴۰۰ نیروی انسانی برای ادارات‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت شده است که به‌زودی فراخوان به‌کارگیری این تعداد اعلام می‌شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این فرصت را مغتنمی شمرده و به مردم این استان عرض ادب و ارادت دارم چرا که چهارمحال و بختیاری استانی تاریخی با تمدن بالا و حوزه ایرانی اسلامی و فرهنگ‌ساز است که در دوره معاصر در تمامی اتفاق‌هایی که برای مردم ایران رقم خورده مانند مشروطه که نقش بسیار مهمی را ایفا کردند، انقلاب اسلامی و دفاع‌مقدس با تقدیم سرداران و بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ شهید این استان نقش‌آفرینی کردند.

اسماعیلی به نقش مهم چهارمحال و بختیاری در تحقق اهداف انقلاب اسلامی اشاره و تصریح کرد: این استان فرزندان و نیروهای خوبی تربیت کرده‌اند که در آبادانی، عمران و پیش‌بُرد کشور نقش ایفا می‌کنند.

وی با اشاره به نقد رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص حوزه اقتصادی کشور در دهه ۹۰ یادآور شد: بنا داریم در دولت سیزدهم چندین کار مهم را به‌ویژه در حوزه فرهنگ انجام دهیم و در حوزه فرهنگ کارهای زیادی شده و کارهای بیشتر باید انجام شود و این مسیر را ادامه می‌دهیم.

اسماعیلی گفت: در دهه ۹۰ کارنامه عملکردی اقتصادی مورد نقد مقام معظم رهبر انقلاب اسلامی است که اشاره می‌فرمایند که دوره خوبی طی نشده است و آمار نشان می‌دهد رشد اقتصادی چهار دهم درصدی، افزایش فاصله ظریب جینی ، کاهش درآمد سرانه رخ داد و مورد نقد قرار گرفت که دلایلی نیز داشت که کل کشور را گروگان یک توافق با غربی‌ها گرفتند و آب، خوراک و محیط زیست را به یک مساله گره زدند که آن مساله مانند یک سراب باشد و همه مسائل به هم بریزد.

به گفته وی، در دولت سیزدهم رییس‌جمهور اکنون به کشورهای آفریقایی سفر کرده است در حالی که در ۱۳ سال گذشته هیچ رییس‌جمهوری از ایران به کشورهای اخیر نرفته بود و روابط کشور حتی با کشورهای همسایه که در آن دوران ادعا می‌کردند دیپلماسی بلد هستند را همه دیدند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نمایش عزت و شکوهمندی نهضت و نظام جمهوری اسلامی از سوی رییس‌جمهور در مجامع بین‌المللی گفت: در گذشته حکمرانی فرهنگ‌ با یک تعمد ضعیف شد اما امروز با جریان قدرتمندی حوزه فرهنگ مواجه شده‌ایم.

اسماعیلی ادامه داد: جمهوری اسلامی به برکت رهبر انقلاب اسلامی مسیر کلان خود را طی کرده است که دهه قبلی نشیب کشور بود.

وی یادآور شد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتبارات عمرانی فرهنگی در چهارمحال و بختیاری را ۱۰۰ درصد تخصیص می‌دهد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: در صورت اختصاص سالن از سوی شهرداری‌ها برای استفاده اهالی فرهنگ و هنر و مردم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به تجهیز آن با هدف بهره‌مندی عمومی اقدام می‌کند.

وی با اشاره به وجود ۲۰ هزار شغل و حرفه در کشور گفت: تقویم حِرَف و مشاغل کشور با دستور رییس‌جمهور به‌زودی تهیه و ابلاغ می‌شود.

اسماعیلی تاکید کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمادگی دارد هزینه لازم برای ساخت یک فیلم سینمایی درخصوص پیاده روی مردم لردگان به سمت جبهه در دوران دفاع مقدس را تامین کند.

اسماعیلی یادآور شد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای ساخت و راه‌اندازی بوستان در چهارمحال و بختیاری آمادگی دارد.

یک درصد اعتبارات بانکی و شرکت‌ها به حوزه فرهنگ و هنر اختصاص می‌یابد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در تبصره ۹ بند ح، بانک‌ها و شرکت‌های دولتی موظف شدند یک درصد اعتبارات خود را به بخش فرهنگ و هنر اختصاص دهند تا بنا بر اعلام نیاز دستگاه‌های فرهنگی و هنری هزینه شود.

اسماعیلی افزود: این اقدام با اهتمام دولت سیزدهم و همراهی مجلس شورای اسلامی شکل گرفته است و مسئولیت آن با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و با تشکیل کارگروهی برنامه های آن دنبال می شود.

وی ادامه داد: اختصاص این اعتبار، تحول واقعی در بحث اعتبارات بودجه‌ای حوزه فرهنگ به ویژه حوزه نرم‌افزاری شکل می‌دهد و بسته ویژه برای همه استان‌ها دیده شده تا به‌دنبال آن عدالت فرهنگی که مورد نظر دولت است محقق شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با بیان حوزه نظارتی وزارت فرهنگ بر فضای مجازی افزایش یافته است، اظهار داشت: تلاش داریم با این نظارت‌ها، زمینه رشد و تقویت فضای مجازی را فراهم کنیم.

اسماعیلی افزود: سیاست دولت کمک به رشد و توسعه منطقی فضای مجازی است و نظارت‌ها با این هدف دنبال می‌شود که این فضا تبدیل به محلی برای بروز ناهنجاری‌ها تبدیل نشود.

وی حمایت از کسب و کارهای مجازی را از دیگر برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد و گفت: این در حالی است که در رابطه با فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی غیربومی سیاست‌های وجود دارد که این شبکه‌ها در کشور تبدیل به عنصری برای تروریسم رسانه‌ای و بلوا تبدیل نشود چرا که در غیر این صورت با منطق حکمرانی همخوانی ندارد.

اسماعیلی در ادامه به اهداف سفر خود به چهارمحال و بختیاری اشاره کرد و گفت: در این سفر برنامه‌های فرهنگی و هنری استان را مورد بازنگری قرار دادیم و عقب افتادگی های فرهنگی که در گزارش استاندار و نمایندگان مجلس به آن اشاره شد، مورد بررسی قرار گرفت.

محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌منظور شرکت در نشست شورای فرهنگ عمومی، نشست با استاندار و مجمع نمایندگان و حضور در مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره موسیقی محلی کشور ویژه مناطق زاگرس‌نشین به چهارمحال و بختیاری سفر کرد.

چهارمحال و بختیاری ۱۱ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.

 

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در whatsapp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *