معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رییسجمهور گفت: تورم ماهانه چهارمحال و بختیاری از ۳.۶ درصد فروردینماه سالجاری به ۱.۷درصد در آبانماه امسال رسیده که پایینتر از کشور است.
بهگزارش روابطعمومی استانداری چهارمحال و بختیاری، حمید پاداش در کارگروه تنظیم بازار استان تاکید کرد: همچنین تورم نقطه به نقطه این استان نیز از ۶۸.۱ درصد فروردینماه سالجاری به ۴۳.۶ درصد در آبانماه امسال رسید، این در حالی است که تورم نقطه به نقطه کشور در این مدت از ۵۵.۵درصد به ۳۹.۲ درصد رسیده است.
وی توجه به جوجهریزی در دیماه برای تامین مرغ شب عید را ضروری دانست و تصریح کرد: هماکنون مشکل تامین شیر خشک در کشور رفع شده و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.
پاداش یادآور شد: نشستهای مهار تورم و رشد تولید هماکنون بهطور هفتگی برگزار و گزارش آن برای استانداران سراسر کشور ارسال میشود.
معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رییسجمهور اظهار داشت: رییسجمهور هر هفته ۲ مرتبه جلسه اقتصادی ویژه هیات دولت را برگزار می کند و پایش بازار و قیمت اقلام و کالاهای اساسی نیز به صورت منظم انجام می شود.
وی گفت: رییسجمهور و معاون اول رییسجمهور برای مهار تورم و رشد تولید در راستای تحقق فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی در نامگذاری سالجاری بهنام «مهار تورم و رشد تولید» اهتمام جدی دارند.
پاداش با توجه به علاقهمندی جوانان برای توسعه صنعت و اقتصاد، تاکید کرد: با حمایت از بخش صنعت میتوان قدمهای بیشتری برای توسعه چهارمحال و بختیاری برداشت.
دولت سیزدهم حساسیت ویژهای به مباحث اقتصادی دارد
استاندار چهارمحال و بختیاری نیز گفت: دولت سیزدهم با حساسیت ویژهای مباحث اقتصادی مردم را در دستور کار قرار داده است.
غلامعلی حیدری تاکید کرد: دولت مباحث اقتصادی مردم را بهطور ماهانه رصد میکند که این امر نشاندهنده اهتمام و حساسیت خاص دولت است.
وی تلاش برای کاهش مشکلات اقتصادی را ضروری دانست و افزود: با فعالیتهای شبانهروزی در دولت سیزدهم رتبه بیکاری چهارمحال و بختیاری از رده دوم به دهم کشوری بهبود یافت.
حیدری تصریح کرد: با توجه به افزایش ۲۰۰ درصدی صادرات غیرنفتی چهارمحال و بختیاری در دولت سیزدهم ، در این مدت از هُلدینگهای بزرگ برای سرمایهگذاری در این استان دعوت شده است.
وی با بیان برنامهریزی برای افزایش ظرفیت تولید برخی کارخانههای مهم در چهارمحال و بختیاری یادآور شد: یکی از این طرحها افزایش تولید کارخانه چادر مشکی شهرکرد از ۱۰ به ۲۶ میلیون متر است.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در دولت سیزدهم زمینه بازگشایی و فعالیت ۶۷ کارخانه و بنگاه اقتصادی راکد در این استان فراهم شد و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهرکرد متحول و شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی فعال شده است.
حیدری افزایش تولید را باعث کاهش تورم دانست و تاکید کرد: در دولت سیزدهم زنجیره ارزش افزوده بادام و ماهی قزلآلای چهارمحال و بختیاری در دستور کار قرار گرفت که هر کدام از این محصولات سالانه ۲۵ هزار تُن تولید دارد.
وی توجه به توان و ظرفیت شرکتهای دانشبنیان، افزایش سطح گلخانههای کشاورزی از ۳۰ به ۸۰ هکتار و برنامهریزی برای راهاندازی ۵۰۰ هکتار گلخانه جدید، افزایش تعداد مجتمعهای دامپروری، صدور مجوز راهاندازی اقامتگاههای بومگردی، توسعه بازارچهها و مراکز فروش صنایعدستی و هنرهای سنتی، ارائه محصولات از تولید به مصرف با هدف ایجاد رقابت، برپایی نمایشگاههای فصلی در شهرکرد و سایر شهرستانهای چهارمحال و بختیاری را از برنامه های در حال پیگیری در استان بیان کرد.
حیدری به کوهستانی بودن چهارمحال و بختیاری و کمبود زمین در این شهرستان اشاره و تصریح کرد: تاکنون ۷۵درصد زمین مورد نیاز برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان تامین شده و این استان رتبه دهم کشور را کسب کرده است.
وی یادآور شد: تاکنون ۴۰۰ قطعه زمین شهری به متقاضیان واجد شرایط طرح جوانی جمعیت در چهارمحال و بختیاری واگذار شده است.
حیدری با اشاره به استقبال مردم چهارمحال و بختیاری از رییسجمهور در دومین سفر هیات وزیران به شهرکرد اظهار داشت: در این دولت تنش آبی ۲۰۰ روستای این استان رفع شد.
معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رییسجمهور در سفر به چهارمحال و بختیاری از تعدادی طرحهای تولیدی و صنعتی استان بازدید کرد.
چهارمحال و بختیاری ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.