روز دوشنبه ۲۱آبانماه۱۴۰۳جناب آقای جعفر مردانی توسط وزیرمحترم کشوربه عنوان استاندار جدید چهارمحالوبختیاری معرفي شد تا مردم این استان پنجمین استاندار بومی و بیست وچهارمین استاندار پس از انقلاب اسلامي خود را بشناسند. با تبریک و آرزوی توفیقات روز افزون ایشان،باید گفت این مردم نگاهی نو به وضعیت خویش را می طلبند. مردمی که هنوز بادردهای کهنه ای دست و پنجه نرم می کنند و تاب آوری این دردها با وجود شعارهای زیبای انقلاب اسلامی برایشان سخت و گاهی غیر ممکن است.
یکی از این کهنه دردهای مردم استان درد بیعدالتی است. آری عدالت همان شعار زیبا و اصولی انقلاب۵۷ است که هنوز طعم شیرینش به کام همه مردم استان چهارمحال وبختیاری ننشته است.
مردم این استان، به ویژه اهالی نقاط دوردست، بارها طعم تلخ تخصیص نابرابر اعتبارات را چشیده و نابرابری های فراوانی در توزیع امکانات دیده اند. آن ها پی برده اند که “هرکه زورش بیشتر پولش بیشتر ” است. واین زور ممکن است دست نماینده مجلس یا مدیر کل و معاون و مسئولی با نگاه به زادگاه خویش یا نقطه ای خاص باشد و این گونه نگرش های آسیب زا، را باید مدیر ارشد استان یا همان نماینده عالی دولت کنترل و اصلاح نماید.
آقای جعفر مردانی که تمام مراتب و پله های مسئولیت در وزارت کشور را از کارشناسی تا معاونت استانداری پشت سر گذاشته است و به دلیل مسئولیت خاص در تقسیمات کشوری همه نقاط کور و روشن استان را از دوردست تا نزدیک می شناسد، با این انتصاب شایسته، باید انتظار به جای مردم را در اجرای درست عدالت سرلوحه کار خویش قرار دهد.
لذا در تکمیل شناخت خوب خودشان از استان، لازم است با انتخاب مدیران همفکر و کارآمد از همه نقاط استان، یکی از حلقه های مفقوده عدالت را به نحو مطلوب پیدا وبه کار بندد. دولت شرکت سهامی نیست اما یقینا ایجاد فرصت نقش آفرینی برای مدیرانی کارآمد از جنس همه مردم زمینه ساز میثاق پایدار استانی در راستای رسیدن به عدالت در همه ابعاد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی خواهد بود. برای حل این معضل مهم به عنوان دردی کهنه و قدیمی، به دست این استاندار جدید و جوان شایسته هم استانی سربلندی و پیروزی آرزومندیم.
علی حسین نظری