استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در راستای تحقق منافع و مصالح این استان به کسی رو دربایستی و تعارفی وجود ندارد و تا پای جان برای منافع استان تلاش میکنم.
جعفر مردانی در نشست تخصصی کارگروه سازگاری با کم آبی افزود: برای منافع خود و این جایگاه کیسهای ندوختهام که بخواهم سرمنافع و مصالح این استان با کسی داد و ستدی داشته باشم.
وی اظهار داشت: ما برای گرفتن حق و حقوق خود به خصوص در بحث آب ، دلها را باید به هم نزدیک کنیم نه اینکه فقط حرف بزنیم که دیده شویم.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: تاکنون راجع به موضوع آب چهار جلسه تشکیل شده است که سه جلسه در تهران و یک جلسه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شده است.
وی با اشاره تامین حق و حقوق مردم منطقه بیرگان پس از ۳۰ سال ادامه داد: همه ما دغدغه تامین آب استان را داریم و باید با همدلی و انسجام در راستای حل این مشکل گام برداریم.
مردانی با اشاره به ناترازی انرژی و بروز ۲ دهه خشکسالی افزود: مشکلات که امروزه گریبانگیر بخش آب چهارمحال و بختیاری شده، یک روزه و یک شبه ایجاد نشده است و نمیتوان این موارد را در یک مدت زمان محدودی برطرف کرد اما میتوان با پرهیز از بخشینگری، با همدلی و کنار هم با کسب اطلاعات دقیق و تخصصی راهکارها، پیشنهادهای سازنده را به مسوولان عالیرتبه انتقال داد.
استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: کسانی که از محتوای برخی جلسات اطلاع دقیقی ندارند ضمن کسب اطلاع از مراجع ذیربط و مسوول، قضاوتهای منصفانه داشته باشند.
وی خطاب به این افراد گفت: از منافع و مصالح استان در قالب جلسات کارشناسی دفاع کنید.
مردانی برضرورت تشکیل یک کارگروه و کمیته تخصصی برای شناسایی و حل مشکلات آب چهارمحال و بختیاری تاکید کرد و گفت: همواره با خوشی و ناخوشی مردم چهارمحال و بختیاری همراه بودهام و خدمت و دفاع از حق و حقوق مردم این استان را وظیفه خود میدانم.
استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: امروز با هیچ کدام طیفهای سیاسی اعم از اصلاحطلب، اعتدالگرا، مستقل و اصولگرا مشکلی ندارم و برای اعتلای این استان و خدمت به مردم دست یاری به سمت همه دلسوزان دراز میکنم.
وی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ با عنوان سرمایهگذاری برای تولید از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: در راستای تحقق شعار سال باید دست به دست هم داد تا بتوانیم مسائل مربوط به آب را در استان حل کرد و شرایط سرمایهگذاری برای ایجاد اشتغال پایدار و برطرف کردن بیکاری در استان را فراهم کرد.
وی با تاکید بر اینکه آنچه موجب ماندگاری دولت و حاکمیت میشود قانون و عدالت است اضافه کرد: شعار و گفتمان دولت چهاردهم پایبندی و عمل به قانون است.
مردانی با تاکید بر ضرورت تدوین طرح جامع آب و همچنین ضرورت مدیریت مصرف آب در بخش شرب و کشاورزی گفت: سد غدیر باباحیدر با وجود مشکلاتی که داشت با تلاش مسوولان و برطرف کردن برخی مشکلات مجوز زیست محیطی آن صادر شد و اگر برخی دیگر از اشکالات آن برطرف شود، میتوان آبی پایدار برای جمعیت ۱۲۵ هزار نفری شهرستان فارسان تامین کرد.
وی ادامه داد: آبی که قرار بود از آتشگاه برای شهر سردشت و ۵۳ روستا انتقال داده شود از سال ۱۴۰۰ عملیات اجرایی آن آغاز شد و تا ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ معادل ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار به این پروژه تزریق شد و ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ نیز معادل ۹۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای این پروژه اختصاص یافت و قرارگاه محرومیتزدایی سپاه نیز در حال انجام کار است که مشکل تامین آب در این منطقه برطرف شود.
وی در خصوص پروژه آبرسانی بن – بروجن که مسئولیت تامین آب شرب نیمی از استان را در شرایط اضطراری برعهده دارد گفت: مردم باید بدانند این پروژه هنوز تکمیل نشده و برای تکمیل آن به سه هزار میلیارد تومان(همت) اعتبار نیاز است/ایرنا