استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: نخستین یادواره شهدای ارتش استان باید با شکوه هر چه بیشتر و در شأن و منزلت این شهدا و خانوادههای آنها برگزار شود تمامی دستگاههای اجرایی استان در برگزاری مطلوب این یادواره همکاری و مشارکت داشته باشند.
جعفر مردانی در نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت این استان با بیان اینکه دفاع مقدس درس مهمی برای یکپارچگی و نمایش روحیه ایثار ملت ایران است افزود: مردم ایران در هشت سال دفاع مقدس، صحنههای ماندگاری در تاریخ آفریدند بر این اساس روحیه ایثار و شهادت در کشور به فرهنگ عمومی تبدیل شود تا طی نسلها ادامه یابد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای حفظ انقلاب ضروری است تصریح کرد: نهادینه کردن روحیه ایثار و شهادت در برابر انواع توطئهها، کشور را بیمه میکند.
مردانی افزود: همه مسوولان و مدیران دستگاههای اجرایی حمایت همهجانبه از برنامههای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را داشته باشند.
استاندار چهارمحال و بختیاری در پایان از دستاندرکاران، مجریان، اصحاب رسانه، آحاد مردم و همه دستگاههایی به واسطه میزبانی شایسته از شهدای گمنام که در ایام فاطمیه در استان تشییع و خاکسپاری شدند، قدردانی کرد.
تدوین ۱۳ عنوان برنامه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از تدوین ۱۳ عنوان برنامه برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان تا پایان سال جاری خبر داد و اظهار داشت: برگزاری مسابقات ورزشی، مسابقه کتابخوانی در شبکه شاد، برگزاری مراسم سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای مدافع حرم در مرکز استان و شهرستانهای دیگر، طراحی نماد (المان) روستای نمونه گردشگری کشور در روستای شیخشبان، طراحی و اجرای یادمان شهید دریاقلی سورانی و جانمایی تابلوی سرداران و امیران استان در ورودیهای استان از مهمترین این برنامههاست.
صابر خسروی افزود: تولید محتوا در فضای مجازی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، حمایت از طرحهای پژوهشی، اجرای قرائت وصیتنامه شهدا در روزهای شنبه هر هفته در مدارس استان، برنامهریزی برای تکریم مادران و همسران شهدا در استان و بررسی مرمت تمثال شهدا در شهرستانها از دیگر برنامههای پیشبینی شده در این خصوص است.
۲۵ آذر زمان برگزاری یادواره شهدای ارتش
فرمانده سپاه چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست اظهار داشت: ۵۰۰ شهید از ۲ هزار و ۵۰۰ شهدای استان از مجموعه ارتش هستند و نخستین یادواره این شهدا ۲۵ آذر در استان برگزار میشود.
سردار علیمحمد اکبری با بیان اینکه شهدای ارتش مظلوم واقع شدهاند و میطلبد در این خصوص یادوارهای در خور و شایسته برگزار شود، افزود: در همین راستا جلسات متعددی برای برگزاری یادواره شهدای ارتش استان برگزار شده و نیاز به هماهنگی و همراهی دستگاهها دارد.
وی همچنین از آمادگی استان برای برگزاری کنگره ۲ هزار و ۵۰۰ شهید استان در سال آینده خبر داد و گفت: برای استقبال از این کنگره، برنامههایی نظیر یادوارههای شهرستانی و شهدای اقشاری در نقاط مختلف استان برگزار میشود.
فرمانده سپاه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کشور را در برابر فتنههای دشمن بیمه میکند، اظهار داشت: هدف از برگزاری یادواره ها و کنگرهها ایجاد تحول فرهنگی و تقویت ارزشهای انقلاب اسلامی است.
در این نشست نماینده ارتش جمهوری اسلامی در استان چهارمحال و بختیاری به بیان مقدمات انجام شده در خصوص برگزاری یادواره شهدای ارتش استان پرداخت و در خصوص برگزاری یادواره شهدای ارتش در استان هماهنگیهای لازم بین فرمانداریها و دستگاههای استان انجام شد و نماینده کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان به ارائه گزارشی در خصوص برنامههای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در این نهاد پرداخت.
همچنین در این نشست حکم انتصاب استاندار چهارمحال و بختیاری به عنوان رییس شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت این استان به امضای سعید اوحدی؛ معاون رییسجمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران اهدا شد.
مردم چهارمحال و بختیاری در هشت سال مقدس بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ شهید گلگون کفن را تقدیم نظام اسلامی کردند، همچنین حدود ۴۰ هزار رزمنده از این استان عازم جبهههای حق علیه باطل شدند که از این تعداد ۲ هزار و ۴۳۶ رزمنده شهید، هفت هزار و ۵۰۰ نفر جانباز و حدود ۵۰۰ نفر آزاده شدند.