1403-10-10 20:35

جهت جستجو عبارت خود را در کادر روبرو وارد نمایید

اخبار ایران و استان

بررسی مصوبات اقتصادی دور دوم سفر رییس‌جمهور به چهارمحال و بختیاری

سفر دور دوم رییس‌جمهور و تعدادی از اعضا هیات دولت به چهارمحال و بختیاری ۲۵ آبان‌ماه با استقبال مردم برگزار شد که در این سفر دولت تصمیمات مهمی در حوزه های زیربنایی و اقتصادی برای این استان اتخاذ کرد.

بررسی مصوبات اقتصادی دور دوم سفر رییس‌جمهور به چهارمحال و بختیاری

سفر دور دوم رییس‌جمهور و تعدادی از اعضا هیات دولت به چهارمحال و بختیاری ۲۵ آبان‌ماه با استقبال مردم برگزار شد که در این سفر دولت تصمیمات مهمی در حوزه های زیربنایی و اقتصادی برای این استان اتخاذ کرد.

سفر دور دوم رییس‌جمهور و تعدادی از اعضا هیات دولت به چهارمحال و بختیاری ۲۵ آبان‌ماه با استقبال مردم برگزار شد که در این سفر دولت تصمیمات مهمی در حوزه های زیربنایی و اقتصادی برای این استان اتخاذ کرد.

اگر چه رویکرد دور دوم سفر رییس جمهور به چهارمحال و بختیاری فرهنگی و توجه به توسعه زیرساخت‌های این بخش بود اما مهمترین تصمیمات این سفر اختصاص اعتبار برای جبران محرومیت‌ها و عقب‌ماندگی‌ها تاریخی بوده است.

اختصاص اعتبار بی‌نظیر به زیرساخت‌های چهارمحال و بختیاری

معاون اجرایی رییس‌جمهور در خصوص دستاوردهای دور دوم سفر آیت الله رئیسی به چهارمحال و بختیاری گفت: در دور دوم سفر دولت مردمی به این استان ۱۱ هزار میلیارد تومان به حوزه‌های عمرانی اختصاص داده شد.

محسن منصوری تکمیل راه آهن اصفهان – شهرکرد را از دیگر مصوبات دور دوم سفر به این استان در حوزه زیر ساخت و اقتصادی اعلام کرد و اظهار داشت: به برکت سفر اول آیت‌الله رئیسی به این استان در مجموع ۱۳ همت مصوبه تصمیم گیری شده بود که تا امروز بیش از ۶ هزار و ۱۷۰ میلیارد تومان به استان پرداخت شده است.

معاون اجرایی رییس‌جمهور ادامه داد: در حوزه آبرسانی، احداث سدها، تصویه خانه‌ها، خطوط انتقال آب و آبگیرها اقدامات جدی انجام و در این راستا مشکل آب شرب ۶۵ درصد از مردم استان حل و فصل شد.

وی یادآورشد: در این سفر همچنین مقرر شد ۲ پتروشیمی در استان اجرایی و عملیاتی شود و به زودی عملیات اجرایی پتروشیمی بروجن و مراحل اخذ مجوز و اقدامات اجرایی پالایشگاه ۳۵هزار بشکه‌ای نیز آغاز خواهد شد.

مصوبات مهم حوزه اقتصادی در سفر رییس‌جمهور

معاون امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: تشکیل ستاد توسعه استان‌های زاگرس نشین گامی مهم و موثر برای زدودن غبار محرومیت، بیکاری و تورم از این استان‌ها است.

محمد کاظم منزویافزود: پیشنهاد تشکیل ستاد توسعه استان‌های زاگرس‌نشین از سوی استاندار چهارمحال و بختیاری در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که با حضور رییس‌جمهور برگزار شد مطرح شد و آیت الله رئیسی دستور بررسی تشکیل این ستاد را صادر کرد.

وی با بیان اینکه استان‌های زاگرس‌نشین اقلیم یکسانی دارند، یادآور شد: این استان‌ها از نظر فرهنگی و مزیت کشاورزی از جمله جنگل‌های بلوط و منابع طبیعی شرایط یکسانی دارند به همین دلیل با یک سیاست‌گذاری واحد امکان توسعه این استان‌ها مانند استان‌های شرقی فراهم می‌شود.

منزوی یادآور شد: تشکیل ستاد توسعه استان‌های زاگرس‌نشین افزایش بهره‌وری سرمایه‌گذاری را به دنبال دارد.

منزوی با بیان اینکه مشکلات سه استان زاگرس‌نشین شامل چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان و به احتمال زیاد استان ایلام نیز به این استان‌ها افزوده می‌شود؛ گفت: از نظر اشتغال و تورم شرایط یکسانی دارند گفت: تشکیل این ستاد می‌تواند کمک بزرگی به برطرف کردن مشکلات این استان‌ها داشته باشد.

وی ادامه داد: هرچند پیشنهاد تشکیل ستاد توسعه استان‌های زاگرس‌نشین به عنوان مصوبه دور دوم سفر استانی دولت به چهارمحال و بختیاری در حال بررسی است انتظار می‌رود هرچه سریع‌تر این طرح به عنوان مصوبه مطرح و به این صورت پیشرفت این استان‌ها رقم بخورد.

توسعه شهرک‌های صنعتی بروجن، شهرکرد و سفیددشت

معاون اموراقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: تصویب توسعه شهرک‌های صنعتی بروجن، شهرکرد و سفید دشت هرکدام به میزان ۱۰۰ هکتار از جمله دیگر رهاوردهای دور دوم سفر رییس‌جمهور به این استان است.

وی ایجاد تالار بورس با مشارکت اتاق بازرگانی با رویکرد بهره‌بردن مردم از این خدمات، بررسی درخواست صدور مجوز راه‌اندازی نمایندگی صرافی بانک ملی، تصویب یک هزار میلیارد ریال برای تامین زیرساخت‌ها در شهرک‌های صنعتی را از جمله دیگر رهاوردهای دور دوم سفر استانی دولت به چهارمحال و بختیاری در بخش اقتصادی عنوان کرد.

به گفته منزوی، همچنین با هدف تکمیل زنجیره تولید و ضرورت تصفیه پساب شهرک‌های صنعتی ۶۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات دور دوم سفر استانی آیت‌الله رئیسی به چهارمحال و بختیاری مصوب شده است.

وی یادآور شد: در زمان حاضر تصفیه‌خانه‌های پساب در شهرک‌های صنعتی بزرگ استان راه‌اندازی شده اما توسعه و تکمیل آن‌ها نیاز به تامین اعتبار دارد که این مساله در سفر دور دوم سفر رییس جمهور به چهارمحال و بختیاری مورد توجه قرار گرفت.

معاون استاندار چهارمحال و بختیاری کمک ۵۰ میلیارد ریالی به عنوان تسهیلات به تعاونی زنان روستایی، تصویب ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات کم‌بهره برای آموزش زنان سرپرست خانوار از محل اعتبارات صندوق کارآفرینی امید و نهاد زنان و خانواده رییس جمهور، تصویب یک هزار میلیارد ریال برای تکمیل طرح‌های انتقال آب کشاورزی از قعردره‌ها به زمین‌های کشاورزی، گازرسانی به گلخانه‌ها و تصویب ۱۰۰ میلیارد ریال برای حمایت از راه‌اندازی بازارچه محصولات و تولیدات زنان روستایی و عشایری برای ارائه تولیدات صنایع دستی و سایر کالاهای تولیدی را از دیگر رهاوردهای اقتصادی دور دوم سفر استانی رییس جمهور به این استان عنوان کرد.

ساختار شیلات چهارمحال و بختیاری از مدیریت به اداره کل ارتقا یافت

معاون امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: ارتقای ساختار شیلات این استان از مدیریت به اداره کل همواره از مطالبات این استان بود که با همت دولت سیزدهم این خواسته امروز محقق شد.

منزوی افزود: با توجه به اینکه چهارمحال و بختیاری رتبه نخست تولید آبزیان کشور را دارد ارتقای این ساختار می‌تواند نقش مهمی در تقویت این ظرفیت در استان داشته باشد.

وی اظهار داشت: در زمان حاضر سالانه ۲۵ هزار تن ماهی سردآبی از ۵۰۰ مزرعه پرورش ماهی تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

منزوی تاکید کرد: ۸۵ درصد خوراک ماهی کشور از طریق ۲۰ کارخانه و همچنین بخشی از خوراک میگوی استان‌های جنوبی و شمالی از چارمحال و بختیاری تامین می‌شود.

وی با اشاره به اشتغال‌زایی افزون‌بر ۳۰ هزار نفر در حوزه شیلات چهارمحال و بختیاری افزود: زنجیره‌اقتصادی آبزیان در استان باید با قوت بیشتری اجرایی و عملیاتی شود.

معاون امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: افزون بر این تغییر ساختار گمرک چهارمحال و بختیاری از مدیریت به اداره کل نیز در دست بررسی است که امید می‌رود این کار مورد تایید و بررسی قرار گیرد.

تعیین تکلیف تغییر خط تولید پتروشیمی بروجن

وی ادامه داد: تعیین تکلیف تغییر خط تولید پتروشیمی بروجن از تولید پلی اتیلن سنگین به کریستال ملامین پیشرفته از دیگر مصوبه‌های دومین دور سفر رییس جمهور به چهارمحال و بختیاری است.

به گفته منزوی با توجه به اینکه مواد اولیه کریستال ملامین پیشرفته از پتروشیمی لردگان تامین و تهیه می‌شود امید می‌رود سرمایه‌گذاران به این بخش ورود کنند و بتوانیم بعد از سال‌ها عملیات اجرایی شرکت پتروشیمی بروجن شروع شود.

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی دامداری سه هزار راسی شهرستان کوهرنگ گفت: تفاهم‌نامه اجرای این واحد دامداری از سوی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) به زودی اجرایی می‌شود.

منزوی در خصوص کشتارگاه جونقان اضافه کرد: براساس آخرین رایزنی‌های انجام شده با معاونت اجرایی رییس جمهور این کشتارگاه به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی واگذار و انتظار می‌رود این وزارتخانه با استفاده از امکاناتی که دارد نسبت به افزایش ظرفیت این کشتارگاه اقدام شود.

وی تاکید کرد: افزون بر این در ارتباط با طرح توسعه کشتارگاه جونقان برنامه احداث یک واحد دامداری ۲هزار راسی ویژه برای تامین شیر شرکت شیرخشک نوزاد پگاه شهرکرد تعریف شده است.

منزوی یادآور شد: کشتارگاه جونقان در زمان حاضر تنها با ۱۰ درصد ظرفیت خود مشغول به فعالیت است که انتظار می‌رود با این تحولات و اجرای طرح توسعه پس از سال‌ها احیا شود.

به گفته منزوی، همچنین تفاهم‌نامه خرید یک واحد بسته‌بندی آب معدنی از سوی جمعیت هلال احمر مورد بررسی و توافق قرار گرفت.

تامین زمین برای ایجاد اکوکمپ گردشگری در اردل

معاون امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری اجرای طرح اکوکمپ گردشگری عنوان کرد و گفت:با توجه به حضورهلدینگ کوثر، ایجاد اکوکمپ در حاشیه دریاچه سد کارون۴ در شهرستان اردل در دستور کار قرار گرفت.

منزوی ادامه داد: همچنین هلدینگ‌های بنیاد مستضعفان وغدیر موظف شده‌اند طرح‌های پیشنهادی استان را مورد بررسی قرار دهند.

الزام ورود هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری به چهارمحال و بختیاری

معاون امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: براساس دستور رییس‌جمهور در دور دوم سفر استانی رییس‌جمهور به این استان، هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری باید نسبت به سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری اقدام کنند.

وی یادآور شد: در این ارتباط با بنیاد مستضعفان و بنیاد غدیر هماهنگ شده است و طرح‌های مورد نظر ارائه شده و نتیجه آن به اطلاع مردم می‌رسد.

منزوی با اشاره به بازدید رییس‌جمهور از پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری گفت: آیت الله رئیسی همچنین بر ضرورت استفاده دانش بنیان‌ها از سرمایه هلدینگ‌ها و تامین مالی برای آنها از سوی بانک‌ها با هدف توسعه پارک علم و فناوری تاکید کردند.

توسعه شرکت حجاب شهرکرد

معاون امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری توسعه شرکت حجاب شهرکرد در ۲ فاز را از جمله مصوبه‌های دور نخست سفر رییس‌جمهور به این استان عنوان کرد و گفت: در فاز نخست تولید این شرکت از ۱۰ میلیون باید به ۱۶ میلیون و در فاز دوم باید به ۲۶ میلیون متر با ۶ میلیون یورو برسد.

وی با بیان اینکه بنیاد مستضعفان به عنوان هدلینگ سرمایه‌گذاری متقبل شد، ادامه داد: ماشین‌آلات خط ۱۶ میلیون مترمربع در حال حمل و نصب است و امید می‌رود تا ۲ ماه آینده آغاز به کار کند.

منزوی در خصوص خط دوم تولید کارخانه حجاب شهرکرد که ۲۶ میلیون متر است افزود: این خط تولید یک کارخانه نساجی بزرگ، مهم و حجیم است که فنداسیون ساختمان جدید آن ایجاد و قسمتی از ماشین آلات آن وارد شده است.

سفرهای استانی موتور محرک طرح‌های اقتصادی و عمرانی

معاون امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: سفرهای استانی موتور محرک طرح‌های اقتصادی و عمرانی است.

منزوی ادامه داد: مصوبه‌های سفر استانی رییس جمهور دارای عقبه‌ای هستند و اگر این سفرها انجام نمی‌شد بسیاری از طرح‌ها تعریف و اجرایی نمی‌شد.

وی یادآور شد: سفرهای استانی دولت برای استان‌هایی مانند چهارمحال و بختیاری که از محرومیتی تاریخی رنج می‌برد بسیار مهم است.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسیرییس‌جمهور در ادامه دور دوم سفرهای استانی خود روز پنجشنبه ۲۵ خردادماه ۱۴۰۲به‌همراه تعدادی از اعضای هیات دولت به چهارمحال و بختیاری سفر کردند.

بهره‌برداری از ۱۵ طرح آبرسانی از جمله طرح انتقال آب و آبگیری سد باباحیدر شهرستان فارسان، طرح آبرسانی به نیمی از جمعیت چهارمحال و بختیاری از جمله برنامه‌هایی بود که با حضور رییس جمهور در این استان انجام شد/ایرنا

 

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در whatsapp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *