علی یوسف پور
مروری بر انتخابات ادوار گذشته و تحلیل چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری
- در هرصورت انتخابات سال۱۳۸۴ آغاز گرديد، در جبهه اصولگرایان آقایان احمدی نژاد، قالیباف ولاریجانی حضور داشتند، عده ای از سران جامعه روحانیت مبارز، موتلفه، جامعه مهندسين طرفدار آقای لاریجانی، عده ای از سرداران وائمه جمعه به قالیباف رای دادند، اکثریت نیروهای بسیجی و بدنه تشکلهای اصولگرایان ،عمده طبقه ضعیف مردم یا به اصطلاح طبقه سه به احمدی نژاد رأی دادند. انتخابات به مرحله دوم کشیده شد و بین آقایان احمدی نژاد و هاشمی رفسنجانی در نهایت آقای احمدی نژاد رئیس جمهور ایران شد. دولت اول ایشان از نیروهای کاردان با تجربه و دست پاک انتخاب گرديدند و توفیقات خوبی در خدمت به مردم بخصوص اقشار ضعیف جامعه حاصل شد که آنرا مي توان دولت خدمت نامید که متاسفانه در اواخر دولت اول آقای احمدینژاد، غرور و خودشیفتگی در وجود ایشان پدیدار شده و
آقای مشایی هم با افکار انحرافی که داشتند ایشان را بتدریج از جبهه اصولگرایان دور کردند بگونهای که هم اکنون در مقابل نظام ایستاده است.
- در دوره دهم، یازدهم و دوازدهم مجلس تشکلهای نو ظهور اصولگرایان پا به میدان گذاشتند و توانستند اکثریت مجالس یازدهم و دوازدهم را بدست آورند، متاسفانه اصولگرایان نوظهور بجای اینکه افراد باتجربه و کاردان را به مجلس بفرستند، نامزدها را ازمیان باند و گروه خود انتخاب کردند.
نگاهی به نمایندگان مجلس تهران و برخی از شهرهای بزرگ شاهد این مدعاست.
- با تلاش همه اصولگرایان شهید رئیسی با ۱۸ میلیون رای رئیس جمهور ایران شد، در کنار وي آقای محسن رضایی هم ۳ میلیون رأی کسب نمودند یعنی رای اصولگرایان بیش از ۲۱ ملیون رای شد.
دولت سیزدهم کار خود را با بهانه جوانگرایی و انتخاب مدیران خود از تحصیلکردان جوان دانشگاه امام صادق (ع) برخی از مدیران استان قدس رضوی و قوه قضائیه آغاز نموند. در دی ماه ۱۴۰۰، یعنی در ۵امین ماه از عمر دولت آقای رئیسی، اینجانب مقاله “رئیس جمهور پرتلاش وفعال، تیم اقتصادی ناکارآمد و ناهماهنگ” را نوشته و این مطلب را گوشزد نمودم، همچنین در ادامه بیکار ننشسته و از طریق بزرگان نظام، معاونین و برخی وزرای دولت پیشنهاد خود را برای آقایان ارسال کردم که متاسفانه حتي یکنفر هم در مقام پاسخ در نيامد، دولتمردان دولت سیزدهم حاضر به پذیرش هیچ گونه نصیحت دلسوزانه و مشورتی نبودند.
در دولت شهید رئیسی با وجود انجام کارهای بزرگ عمرانی در سراسر کشور به تعبیر مقام معظم رهبری گرانی و تورم روی آنها سایه انداخته است، دلار از۲۳هزار تومان به بیش از ۶۰ هزار تومان رسید، فساد گسترده ۳ملیارد و۷۰۰ ملیون دلاری چای دبش و واردات نهاده های دامی به این علت اتفاق افتاده که در انتخاب رئیس بانک مرکزی، وزیر جهاد کشاورزی و وزیر صمت از کسانی استفاده شدکه هیچگونه تجربه و سابقه ای در دستگاه مورد تصدی نداشته اند که موجب اینهمه خسارت به کشور شدند و از این گونه موارد متاسفانه بسیار زیاد است.
- درانتخابات دولت چهاردهم مجموعه رای آقایان قالیباف و جلیلی در مرحله اول ۱۲ ملیون شد، دلایل کاهش رای ۹ میلیونی چه چیست؟ آیا اصولگرایان با مشارکت کم نارضایتی خود را ابراز نمودند!؟
- دنیاگرایی در میان انقلابیون بعد از اتمام جنگ و شروع دولت آقای هاشمی رواج پیدا کرد. در کنار آن آقازاده ها، عروس ها و دیگر وابستگان هم وارد میدان شده و مشغول جمع آوری ثروت به هرطریق شدند و برای رسیدن به این هدف می بایست مناصب دارای نفود را هم به دست آورند، با وجود اینکه بيش از ۲۰ سال است که مقام معظم رهبری فرمان مبارزه با فساد را صادر نموده اند و متاسفانه شاهد گسترش فساد بودیم و این در حالی است که قوه قضائیه و دستگاه های نظارتی بطور عمده در اختیار اصولگرایان بوده و مي باشد.
▪- جمله نهایی و جمع بندی اینجانب اینست که اکثریت عمده کسانی که خود را اصولگرایان مي نامند در پی بدست آوردن منافع شخصی خود هستند، این موضوع را اینجانب با پوست و گوشت خود زمانی که در مجلس ، روزنامه و سایر مناصب بودم لمس کرده ام. بنابرین عمده نیروهای مدعي اصولگرایان استحاله دنیا شده اند و در شرایط فعلی کشور بزرگترین خطری که در داخل اسلام و جمهوری اسلامی ایران را تهدید می کند کسانی هستند که در ظاهر در لباس اسلام، انقلاب و اصولگرایی هستند اما در باطن به اختلاس و رانتخواری مشغول می باشند.