1403-09-01 13:32

جهت جستجو عبارت خود را در کادر روبرو وارد نمایید

اخبار ایران و استان

استاندار چهارمحال و بختیاری: در پرتو گفتمان وفاق ملی برای توسعه استان تلاش می‌کنیم

استاندار جدید چهارمحال وبختیاری گفت: در پرتو گفتمان وفاق ملی دولت چهاردهم و با استفاده از همه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها برای عبور از بحران‌ها و چالش‌ها تلاش می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری: در پرتو گفتمان وفاق ملی برای توسعه استان تلاش می‌کنیم

استاندار جدید چهارمحال وبختیاری گفت: در پرتو گفتمان وفاق ملی دولت چهاردهم و با استفاده از همه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها برای عبور از بحران‌ها و چالش‌ها تلاش می‌شود.

استاندار جدید چهارمحال وبختیاری گفت: در پرتو گفتمان وفاق ملی دولت چهاردهم و با استفاده از همه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها برای عبور از بحران‌ها و چالش‌ها تلاش می‌شود.

جعفر مردانی گرمدره در آیین معارفه استاندار چهارمحال و بختیاری با حضور وزیر کشور افزود: تلاش می‌شود با پرهیز از هرگونه مسائل اختلاف‌آفرین و زمینه‌های تنش و به دور از مرزهای قومیتی که ممکن است در مسیر پیش آید، با استفاده از ظرفیت احزاب و جریان‌های سیاسی به خصوص حامیان و همراهان دولت به عنوان پشتوانه‌های اصلی گام در مسیر خدمت بگذاریم.

وی اظهار داشت: بدون شک، اجماع نخبگانی می‌تواند راهی برای برون رفت از تمامی بحران‌ها و چالش‌های فراروی مسوولان استان برای خدمت‌رسانی به مردم قرار دهد.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: حل مشکلات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی جز از طریق رجوع به نظر کارشناسان و نخبگان شدنی نخواهد بود از این رو درصدد هستیم با بهره‌مندی از خرد جمعی نخبگانی آن را سرلوحه کار خود قرار داده وآن را در تمامی تصمیم‌ها ملاک عمل قرار دهیم.

وی اضافه کرد: چهارمحال و بختیاری دارای ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و مسائل و مشکلات، تنگناها و چالش‌هایی است که نگاه علمی به آن‌ها می‌تواند موجب توسعه این استان شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری فرهنگ غنی مردم، برخورداری از موقعیت راهبردی در کریدورهای ارتباطی، حلقه ارتباطی بین استان‌های مرکزی و غرب و بنادر جنوب، بهره‌مندی از ارتفاع بالا و آب و هوای سالم، قطب تولید بادام کشور، ظرفیت‌های قابل توجه در بخش‌های کشاورزی به ویژه گیاهان دارویی، دامپروری، گلخانه‌ای، ظرفیت‌های مناسب و چشمه‌های متعدد آب معدنی را از مزیت‌های این استان عنوان کرد.

مردانی ادامه داد: سهم ناچیز استان در اقتصاد کشور، نرخ بیکاری بالاتر از میانگین کشوری، خشکسالی‌ها و نوسانات آبی، وجود انبوه پروژه‌های نیمه‌تمام عمرانی در استان که تکمیل آن‌ها به بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان(همت) اعتبار نیاز است و صدور جواز تاسیس انبوه طرح‌های اقتصادی و صنعتی بدون نظارت و هدفمند منجر به ایجاد بیش از۲ هزار طرح اقتصادی نیمه‌تمام در استان شده از مهمترین مشکلات این استان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه تفکر حل مشکلات استان از طریق بودجه دولتی منجر به توسعه نیافتگی استان در ابعاد مختلف شده است گفت: بر این اساس برنامه مدیریت ارشد استان در دولت چهاردهم با توجه به اسناد بالادستی از جمله سند آمایش سرزمین، برنامه هفتم و برنامه جامع بهره‌وری و برنامه اقتصاد مقاومتی در سه حوزه در دستورکار قرار می‌گیرد و مدیران اجرایی باید آن را سرلوحه کار خود قرار دهند و برای اجرای آن برنامه‌ریزی کنند.

مردانی گرمدره محورهای کاری خود را برنامه‌ریزی برای توسعه، بهره‌وری و ارزیابی و نظارت عنوان کرد.

وی اقدامات اجرایی در محور اقتصاد کلان و برنامه‌ریزی برای توسعه استان را شامل جمع‌آوری آمار و اطلاعات کامل اقتصادی و عمرانی استان در بستر هوشمند به تفکیک شهرستان‌ها، بخش‌ها و شهرها برای برنامه‌ریزی صحیح، تعیین بخش‌های پیشران و موثر در توسعه استان و شهرستان‌ها مطابق مزیت‌ها، ظرفیت‌های موجود، ساماندهی و اولویت‌بندی طرح‌های اقتصادی، طرح‌های عمرانی نیمه‌تمام برای تکمیل ذیل بخش‌های پیشران و موثر در توسعه استان معرفی کرد.

به گفته استانداری چهارمحال و بختیاری، برنامه‌ریزی برای تکمیل طرح‌های مهم استان با استفاده از ظرفیت منابع ملی، استانی، مولدسازی و تسهیلات بانکی برای توسعه زیرساخت‌ها، قیر، منابع داخلی، فروش و انتشار اوراق مشارکت عمومی، خصوصی و تهاتر، مسئولیت اجتماعی و منابع ملی در اختیار وزارتخانه‌ها و منابع استانی، تشکیل کمیته مشارکت عمومی، خصوصی و سرمایه گذاری در استان و عدالت در توسعه متوازن و حرکت در مسیر کاهش عدم تعادل‌های بین شهرستان‌ها و از طرف دیگر توسعه متوازن درون شهرستان‌ها براساس شاخص‌ها در همه بخش‌ها از اولویت‌های مدیریت ارشد استان است.

وی در خصوص اقدامات اجرایی در محور بهره‌وری گفت: در این ارتباط کمیته‌ای برای بازنگری فرآیندها، رویه‌ها و روش‌های انجام کار از جمله صدور مجوزها، واحدهای صنعتی، کشاورزی، گردشگری تشکیل و از همه صاحب‌نظران در این خصوص دعوت می‌شود.

مردانی گرمدره افزود: ایجاد پیوند بین اقدامات اجرایی و نیازهای فناورانه دستگاه‌های اجرایی استان و بهره‌گیری از توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان موجود در استان و ملی، برگزاری نشست‌های علمی با صاحب نظران و کارشناسان در حوزه‌های مختلف، تجزیه، تحلیل و آسیب‌شناسی مسائل مهم استان با هدف ارائه راهکار برای رشد و توسعه متوازن استان، برنامه‌ریزی برای گردآوری تجارب استان‌های موفق کشور و یا کشورهای مختلف از سوی دستگاه‌های اجرایی وبومی سازی آن‌ها از عوامل افزایش کارایی و اثربخشی در فعالیت دستگاه اجرایی عنوان کرد که باید در دستور کار قرار گیرد.

وی در خصوص اقدامات اجرایی در ارزیابی و نظارت گفت: تدوین شاخص‌های ارزیابی و نظارت مدیران براساس شاخص‌های عملکردی هوشمند و ارزیابی به صورت فصلی است تا مدیران مورد سنجش و ارزیابی قرار گیرند.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: از آنجایی که تامین بودجه دولتی و حل مشکلات استان از این محل غیرمنطقی و نامعقول است مدیران دستگاه‌های اجرایی باید بتوانند خلاقانه و با ظرفیت‌های موجود و داشته‌های خود برنامه‌ای برای توسعه حوزه کاری خود بدون در نظر گرفتن بودجه دولتی تهیه و در دستور کار قرار دهند.

مهمترین درخواست استاندار چهارمحال و بختیاری از وزیر کشور

مردانی گرمدره با اشاره به ناترازی‌های انرژی گاز و برق در استان گفت: این ناترازی‌ها نفس صنعت نحیف چهارمحال و بختیاری را به شماره انداخته و سالانه بین ۲ هزار و ۵۰۰ تا سه هزار میلیارد تومان خسارت به این صنعت وارد می‌کند که انتظار می‌رود در هیات دولت برای حمایت از صنعت استان‌های محروم اما با استعداد سازگارهای عملی و علمی در نظر گرفته شود.

وی یادآور شد: ناترازی بین منابع و مصارف بانک‌های استان منجر به نارضایتی مردم و فعالان اقتصادی شده و امکان گرفتن تسهیلات محدود شده است که انتظار می‌رود نسبت به اختصاص خط ویژه اعتباری از طریق بانک مرکزی به استان برای رفع مشکلات کمک شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری شاخص دسترسی جوانان به مسکن در این استان را بسیار طولانی عنوان کرد و گفت: حدود ۱۰ سال نیاز است که یک جوان از این استان مالک یک آپارتمان ۷۵ متری شود براین اساس نیازمند به حمایت ویژه از این استان و تامین تسهیلات ویژه برای استان‌هایی هستیم که نرخ بیکاری جوانان آن بالا و با چالش شاخص دسترسی به مسکن مواجه هستند.

وی در خصوص طرح‌های حیاتی چهارمحال وبختیاری از جمله راه‌آهن و سدهای نیمه‌تمام درون استان افزود: این طرح‌ها با ساز و کارهای بودجه عمومی و فعلی در چند دولت آینده هم به نتیجه نمی‌رسد براین اساس نیاز به تصمیم گیری ملی در سطح چند وزارتخانه برای واگذاری این طرح‌ها به سرمایه گذاران عمده دارد.

استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین بر ضروت تهیه و تدوین سامانه هوشمند فرایند نظارت بر طرح‌های اقتصادی و پروژه‌های عمرانی تاکید کرد و گفت: هر دستگاه اجرایی علاوه بر تلاش برای انجام وظایف و رسالت‌ها و ماموریت‌های خود باید یک اقدام شاخص را که حاصل تفکر خلاقانه و کارآفرینی باشد در دستور کار خود قراردهند.

مردانی در خصوص شهرستان‌های جدید التاسیس خانمیرزا، فلارد و فرخشهر گفت: این شهرستان‌ها فاقد ساختمان مناسب اداری و همچنین ۴۳ شهرداری در این استان وجود دارد که در پرداخت حقوق کارکنان خود با مشکل مواجه هستند.

وی یادآور شد: این شهرداری‌ها فاقد منابع پایدار هستند و نیاز به ماشین آلات و تجهیزات دارند.

مردانی گرمدره با تقدیر و تشکر از ستادهای تبلیغاتی دکتر پزشکیان گفت: شایستگان در استان برای تصدی این مسوولیت بودند که با احترام به همه آنها توفیق خدمتگزاری به مردم متدین این استان به عنوان نماینده عالی دولت به اینجانب سپرده شد.

استاندار چهارمحال و بختیاری یادآور شد: اینجانب اهل و بزرگ شده همین استان هستم و با درد، آلام، مقدور و محدودیت‌ها و رشادت‌ها و پایداری مردمنش با خوشی و ناخوشی آنها نه تنها غریبه نیستم بلکه آشنا هستم و با پوست، گوشت و استخوان خود تجربه کردم.

مردانی گرمدره افزود: لذا تک تک مردم عزیز و فهیم استان را بردران دینی، خوب، فهیم خود می دانم و خدمتگزاری به آنها را افتخاری بسی بزرگ برای خود می دانم و از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نخواهم بود چرا که این مردم شایسته و سزاوار خدمت هستند.

با حضور وزیر کشور جعفر مردانی به عنوان استاندار جدید چهارمحال و بختیاری معرفی و از خدمات غلامعلی حیدری تقدیر شد.

 

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در whatsapp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *