مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی چهارمحال و بختیاری با اشاره به ضرورت ایجاد زیرساختهای مورد نیاز در شهرکهای صنعتی با هدف جذب سرمایهگذار گفت: تفاهمنامه و قرارداد تامین ۱۶۰مگاوات برق در شهرکها و نواحی صنعتی این استان منعقد شده است.
حمید غفاری افزود: در این ارتباط طی سه سال گذشته تفاهمنامه چهار پست برق با شرکت برق منطقهای اصفهان منعقد شده است.
وی اظهار داشت: این تفاهمنامهها شامل پستهای برق شهرک صنعتی بروجن و شهرک صنعتی سفید دشت هر کدام به میزان ۴۰ مگاوات، پست برق شهرک صنعتی شماره ۲ شهرکرد به میزان ۳۰ مگاوات و پست برق شماره ۳ شهرک صنعتی شهرکرد به میزان ۲۵ مگاوات (۱۰ مگاوات برای شهرک صنعتی هفشجان، پنج مگاوات برای شهرک صنعتی شهرکرد، پنج مگاوات برای شهرک صنعتی دستگرد امامزاده و پنج مگاوات برای ناحیه صنعتی باباحیدر) منعقد شده است.
مدیرعامل شرکت شهرک صنعتی چهارمحال و بختیاری گفت: افزون براین برای ناحیههای صنعتی اردل و یان چشمه هر کدام ۲ مگاوات و وحدت کیار هفت مگاوات و همچنین افزایش ظرفیت پست برق شهرک صنعتی جونقان به میزان ۱۴ مگاوات تامین شده است.
وی با اشاره به اینکه تفاهمنامههای منعقد شده برای ایجاد پستهای برق ۴۰- ۳۰- ۳۰ است اضافه کرد: براین اساس ۴۰ درصد اعتبار باید از سوی وزارت نیرو، ۳۰ درصد از سوی سازمان برنامه و بودجه و ۳۰ درصد نیز از سوی شرکت شهرکهای صنعتی تامین میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی چهارمحال و بختیاری گفت: در زمان حاضر ۲۸ شهرک و ناحیه صنعتی در استان وجود دارد و زمین به سرمایه گذاران و متقاضیان واگذار میشود.
غفاری ادامه داد: از ابتدای آذر ۱۴۰۳ تعداد سه هزار و ۴۸۹ قرارداد تخصیص زمین حق انتفاء به مساحتی حدود هزار و ۱۸۰ هکتار در چهارمحال و بختیاری منعقد شده است و از این تعداد قرارداد هزار و ۲۳۱ قرارداد به بهره برداری رسیده و زمینه اشتغال ۲۱هزار و ۹۹۳ نفر در استان فراهم شده است.
وی یادآور شد: میانگین مساحت زمین هر واحد به بهره برداری رسیده چهار هزار و ۴۹۰ مترمربع است و میانگین سرمایهگذاری واحدها نیز به ۷۲ هزار ۸۵۸ میلیارد ریال و به صورت میانگین سرمایه گذاری هر واحد ۵۹هزار و ۱۸۹ میلیون ریال بوده است.
یک هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی در شهرکهای صنعتی چهارمحال و بختیاری وجود دارد که ۹۰ درصد این واحدها به عنوان صنایع کوچک شناخته میشوند.